Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Neverjetno je, kako način življenja lahko vpliva na imunski sistem. Če slediš le nekaj nasvetom, ki smo jih pripravili, boš na zelo dobri poti k boljšemu počutju, ki ga boš občutila že zelo kmalu. Torej, za močan in zdrav imunski sitem je prvi korak, da slediš vsaj nekaterim predlaganim nasvetom.

  Funkcije delujejo boljše, če boš katerikoli del tvojega telesa, vključno z imunskim sistemom, zaščitila na naslednji način:

  • nehaj kaditi
  • v prehrano vključi sadje, zelenjavo in izdelke z manj maščobe
  • redno telovadi
  • če piješ alhokol, ga pij v zmernih količinah
  • ne pozabi na kakovosten spanec
  • umivaj si roke
  • nehaj se sekirati za neumnosti – ni vredno, pa še na tvoje zdravje lahko vpliva
  • v mrzlih dneh ne pozabi na topla oblačila in obutev, ki ne bo premočila
  • limone, pomaranče, brokoli, česen, ingver, mandlji naj postanejo tvoji prijatelji!

  Že s samo s tem seznamom boš naredila velik korak k izboljšanju imunskega sistema, boljšemu počutju, lažjemu dihanju in pozitivnemu razmišljanju! Prepiši si ta seznamček, napopaj na vidno mesto in spremeni svoje življenje na bolje!

  Naš organizem je vsakodnevno izpostavljen bakterijam, virusom, kemikalijam… In če je naš imunski sistem oslabljen, se ne more bojevati proti sovražnikom, in tako lahko pride do prehladov, viroze in gripe. Začni krepiti imunski sistem in ga ohrani v dobri “kondiciji”!

  Pripravi se na zimo!

  Pripravi se na zimo, tako kot je treba!

  V kolikor se negativno spopadaš z imunskim sistemom, se odpravi v center Biospectrum, kjer ti bodo svetovali in s posebno terapijo pomagali pri izboljšanju imunskega sistema! Po zdravljenju z napravo BSM se bistveno poveča število belih krvnih telesc, ter limfocitov, kot tudi sposobnost organizma, da povzroči imunski odziv. S terapijami okrepijo imunski sistem, energijski potencial človeka se poveča, izboljša se krvna slika, telo pa se zelo uspešno spopada z vsakdanjim stresom in tveganjem za različna obolenja.

  V njihovem centru zdravijo bolezni na dva načina: z obsevanjem prizadetega območja ali njegovega površja, obsevajo pa tudi ustrezne akupunkturne točke, najboljše je, da poteka oboje sočasno – celo dokazano je, da je to najučinkovitejše. Ne zdravijo samo obolelega organa, temveč vzpostavljajo ustrezno biopolje celotnega telesa – celotno telo vračajo v nihanje zdravega organizma.

  Raziskave so pokazale, da medicinski aparati Bio-spectrum učinkovito delujejo na sistem prekrvitve ter na bolezni srca in žilja, okrepijo celoten imunski sistem (viroze, gripe, pljučnica, astma, alergije, težave s kožo, akne, luskavica). Poskrbi za svoje telo in se prepusti strokovnjakom tukaj!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje