Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ali ste vedeli, da je v običajno slanem obroku, kot je par hrenovk in kos kruha, 393 mg natrija, priporočena dnevna količina pa je 500 mg. Da bi se zavarovali pred negativnimi vplivi soli, bi se morali za vedno odpovedati dodatnemu soljenju hrane. Si predstavljete nesoljeno meso ali solato? Zagotovo ne!

  Povprečen Slovenec dnevno zaužije kar 150 % preveč soli. Si predstavljate, da že danes prepolovite svoj dnevni vnos soli? No, to niti ni potrebno! Obstaja namreč sol, ki ne škodi  vašemu organizmu, temveč ga varuje. Sol za hujšanje je živilo, ki ne vsebuje natrija, zato pa za 92 odstotkov bolje topi maščobe!

  Sol za hujšanje Bonsalt zniža krvni pritisk in napetost v mišicah do 2-krat, obenem pa zmanjšuje tveganje za možnost srčnega infarkta. Odpravlja lahko vzroke astme, kot je krvni volumen, sol pa je primerna tudi za ljudi z diabetesom zaradi zmanjšanja verjetnosti težav srca. Sol za hujšanje Bonsalt kar 3x pospeši prebavo, ki je zaradi pomanjkanja gibanja pozimi počasnejša.

  7 želenih učinkov soli za hujšanje

  1. Varuje pred prekomernim nalaganjem ogljikovih hidratov in tvorbo maščobnih celic
  2. Stimulira pretok tekočin in aktivno prispeva k izgubi telesne teže
  3. Do 2-krat pospeši prebavo
  4. Aktivno ščiti krvno-žilni sistem in zniža verjetnost za težave na srcu do 3-krat
  5. Zmanjša telesno težo do 9 kilogramov že v 30 dneh
  6. Pomaga pri težavah hipertenzije, težavah suhe kože in pri težavah z dihanjem
  7. Sol za hujšanje lahko zniža visok krvni tlak do 20 % že v mesecu dni
  Sol za hujšanje

  »Bonsalt je sol brez natrija, ki pospešeno topi maščobe in presnavlja ogljikove hidrate – to kar vsi hočemo!«

  Preveč natrija ni dobro!

  Povprečni Slovenec po drugi strani absorbira kar 75 % preveč natrija preko pakirane hrane, ki ji dodajo konzervanse in sol zaradi nepokvarljivosti. V največji meri so izdelki, kot so paradižnikove omake, pakirane instant juhe, hrana v pločevinkah ter pripravljene instant jedi povzročitelji bolezni srca in ožilja zaradi povečane vsebnosti natrija. Sol za hujšanje je idealen nadomestek običajne soli, saj ob dodatnem soljenju ne boste presegli priporočenega dnevnega vnosa natrija, hkrati pa boste iz tedna v teden izgubljali odvečne kilograme. V 30 dneh lahko izgubite tudi do 9 kg odvečne teže, znižate vnos natrija in pospešite prebavo do 3-krat!

  Pozimi še posebej pazite!

  Pozimi zaužijemo veliko več kalorij kot poleti, zato smo ali pa še bomo te dni v povprečju pridobili od 3 do 5 kg. Pozimi tudi zaužijemo več pripravljenih jedi, ki vsebujejo ogromno običajne in zdravju škodljive soli, veliko več kot je priporočen vnos, ki je odmerjen z 1 čajno žličko oziroma 5 gramov na dan. Poleg tega v zimskem času zaradi nižjih temperatur in manjše hidracije zaužijemo manj tekočine, zato je običajna sol vsaj 2x bolj nevarna za organizem, ki prejme manj tekočine in se posledično izloča tudi manj soli.

  Ob zaužitju prekomerno slanega obroka, kot je denimo dvojni hamburger in krompirček, ne zmoremo popiti dovolj tekočine, da bi nadomestili izgubljeno tekočino s funkcijo telesnega transporta in uravnavanja, katere pot je prekinila običajna sol. Telesu tako povzročimo nepopravljivo škodo, saj notranji organi ne morejo delovati optimalno, ker tok hranljivih snovi ni zagotovljen. Najboljša rešitev je torej uporaba soli brez natrija, ki ne ovira, temveč spodbuja transport telesnih tekočin kar 3-krat bolj!

  bonsalt sol za hujšanje

  Bonsalt sol za hujšanje je primerna za vse generacije, še posebej pa za aktivne športnike in starostnike.

   

   

  (oglasno sporočilo)

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje