Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Priznam, DashBox spremljam že kak mesec in pol. Saj veš, tista večna ženska radovednost. Od takrat redno na spletu “preverjam”, kaj prihaja v paketkih, vendar se kljub temu še nisem odločila naročiti na dom svoje mesečne doze.

  Sedaj se gotovo sprašuješ, kaj DashBox sploh je?

  No, da ti hitro odgovorim, to je nov, predvsem pa zabaven način testiranja kozmetike po principu preizkusi, zvedi in kupi. Ob naročnini enkrat mesečno na dom prejmeš 4 ali 5 luksuznih kozmetičnih izdelkov. In vsi izdelki, ki jih preizkušaš, so na voljo tudi v spletni trgovini. Sliši se super.

  Da se vrnem k svoji zgodbi – kaj me je že prepričalo k nakupu februarskega paketa? Točno, moj rahlo nakremžen izraz na obrazu, ko sem ugotovila, da je moja kozmetična torbica že kako leto in pol povsem ista. Isti izdelki, iste znamke, vse prešteto in racionalizirano. Zakaj? Ker so moji obiski drogerij postali rutina. Jaz in moj nakupovalni listek “hitro poišči, vzami, kupi in pojdi ven.” Sploh ne vem, kdaj se opustila preizkušanje šmink, lakov za nohte in maskar. Verjetno je eden izmed razlogov tudi to, da se v trgovinah pojavljajo le ene in iste znamke. Ali pa se to zdi samo meni?

  Skratka, po tej ugotovitvi sem si (še vedno z nakremženim obrazom, ampak tudi z rahlim nasmeškom) zadovoljno prikimala in sklenila, da poskusim nekaj novega! In tako je februarski DashBox že romal k meni domov.

  dashbox1

  In kaj vse sem prejela v februarskem DashBoxu?

  Dashbox2

  Piling Johnny Organic: 100 % naravna maska, ki osvežuje in čisti kožo, primerna tudi za obraz. V paketu je 50 gramov, za en tretma potrebuješ pol žličke kakave maske in pol žličke vode. Torej – primerno za večkratno razvajanje! Na koži pustiš delovati nekje od 15 do 20 minut. Koža je vidno mehkejša.

  Čokoladni gel za prhanje Farmona: diši čudovito, tudi PO kopanju! Mmmm, sladki vonj čokolade in pistacije….Malce spominja na sladoled.

  W7 rdečilo za lička: prejela sem točno to barvo, ki bi jo tudi sama izbrala – nežno rožnata. Na lica se zlahka nanese, poleg tega ne pušča očitnih robov.

  W7 Boom Big Bold Eyes črtalo za veke: glede na to, da se bliža pust in da sem že kupila masko za sobotni večer, bo to moje izhodišče za nočni make-up! Nagibam se k mačjim očem. Skrbi me le, kako bom črtalo šilila, glede na to, da je pri koncu kar debelo…

  Tester gel za tuširanje Fruit Emotions: primeren za vse ljubiteljice svežih vonjev pomaranče. Po čokoladnem gelu se priležejo tudi nekoliko bolj sveži vonji.


  Iskreno, všeč mi je, ker so vsi izdelki, razen zadnjega testerčka, polne vrednosti in količine. In tudi to, da vrednost izdelkov presega dejansko vrednost samega DashBoxa.

  Če na hitro povzamem, DashBox priporočam vsem ženskam, ki:

  • ste tako kot jaz že pozabile, kako je nakupovati in preizkušati novo kozmetiko.
  • ste ljubiteljice kozmetike, pa tega niti ne veste. Ali pa preprosto veste.
  • imate bolj občutljivo kožo in zato potrebujete kozmetike drugačne narave.
  • ste site enih in istih blagovnih znamk, ki dominirajo kozmetičnim trgom.
  • ste radovedne in z veseljem odpirate privlačne škatle, ki jih pred tem še temeljito pretresete.
  • nimate toliko časa, da bi postavale po drogerijah in drugih kozmetičnih trgovinah.

  Prednost DashBoxa je tudi v tem, da si nekatere izdelke izbereš kar sama, torej kozmetiko prilagodiš svoji koži in svojim potrebam. Na primer, namesto “Cacao Glow” naravnega pilinga bi lahko izbrala “Cacao Scrub”.

  Aja, seveda, nakup priporočam tudi vsem moškim – DashBox služi tudi kot izvrstna ideja za darilo vašim lepim polovičkam! Še posebej, ker se bliža valentinovo. Namig, namig, … Svojega lahko naročiš tukaj.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje