Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nadaljujem s svojo zgodbo prejemanja Dashboxa. Nekatere ga že poznate, veliko med vami pa zagotovo še ne. No, naj povem samo nekaj ključnih besed: paketek na dom, nova kozmetika, presenečenje. Že do sem se sliši fajn, kajne?

  Dashbox je zabaven način preizkušanja in nakupovanja kozmetike. Vsak mesec dobiš na dom v preizkušanje 4 – 5 luksuznih kozmetičnih izdelkov. In če ti je kateri res všeč, ga lahko znova naročiš v spletni trgovini. Ker imam tudi sama na dom naročen paketek, imam 1-x mesečno rezerviran čas, ko se posvetim razvajanju SEBE. Naj povem, da to počnem sama, v miru in po možnosti v trenirki ali še bolje, v pižami. Brez vmešavanja prodajalk.

  IMG_0254-2

  V januarskem Dashboxu sem torej prejela:

  ETRE BELLE ALOE VERA ULTRA VLAŽILNI GEL: Gel, primeren letnemu času. Na obraz sem ga nanesla takoj zjutraj, rezultat pa je čvrsta, elastična koža. Embalaža je primerna tudi za potovanja, saj je majhna, priročna in ne zasede veliko prostora. Lahko jo imate tudi vedno s seboj, v svoji manjši torbici.

  FARMASI OBARVANA KREMA ZA OBRAZ: Krema je primerna predvsem za tiste punce, ki na svoj obraz ne želite nanašati olj. Vsa odvečna olja v različnih kremah včasih naredijo več škode, kot koristi.

  FARMASI ENAMEL LAK ZA NOHTE: V mojem paketku se je znašel lak roza barve, ki ga bom uporabila šele čez kak mesec, ko bo pomlad. Trenutno raje uporabljam temno rdeče in rjave odtenke.

  FARMASI DELICATE CARE ČISTILNO MLEKO: Moj najljubši izdelek! Zakaj? Ker odstranjuje vsa ličila NEŽNO, oči pa čisto nič ne draži! Z lahkoto sem odstranila BB kremo, maskaro in senčilo. Brez odvečnega “drgnjenja” kože, ki mimogrede, ustvarja še več gubic! Pri odstranjevanju ličil je pomembno, da kože ne raztegujete in ne drgnete!

  FARMASI DELICATE CARE TONIK: Moj drugi najljubši izdelek. Tonik sem uporabila takoj za čistilnim mlekom, moja koža pa je bila sveža in očiščena. Oba, tako čistilno mleko kot tonik, sta primerna za zelo občutljivo kožo. Če spadate v takšno skupino, je vaše večno iskanje kvalitetnega odstranjevalcem ličil morda končano.

  IMG_0255-2

  Še nekaj, veš zakaj bi si tudi ti morala privoščiti Dashbox? No, ti naštejem nekaj meni najljubših razlogov:

  • ker si tudi verjetno naveličana enih in istih kozmetičnih blagovnih znamk,
  • ker si ljubiteljica kozmetike, ampak nimaš toliko časa, da bi nenehno sledila aktualnim trendom,
  • ker rada preizkušaš naravne in preverjene kozmetične izdelke,
  • ker ne veš, kje vse bi lahko iskala novo kozmetiko,
  • ker si želiš, da te takšen paketek pričaka kar doma, pred domačim pragom,
  • ker za svojo prijateljico iščeš unikatno darilo. Z Dashboxom jo boš zagotovo prijetno presenetila. Preverjeno!

  Psssst! Dobila sem informacijo, da bo februarski Valentinov Dashbox še posebej lepo presenečenje! Fantje, razveselite svojo drago s preizkušanjem nove kozmetike, punce, ve pa tudi malo namignite, kaj si želite! 😉

  Želiš preveriti kaj sem prejela v drugih Dashbox paketkih? Opise najdeš tu:

  IMG_0266

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje