Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Klamatska alga – naravna pomoč za lepo postavo

  Če so naši krožniki večinoma napolnjeni s »prazno hrano«, nam kronično primanjkuje pomembnih hranilnih snovi in to za sabo potegne vrsto zdravstvenih težav,  tudi težave z debelostjo. S »prazno hrano« ne moremo potešiti lakote, ker z njo enostavno ne dobimo vseh pomembnih hranil, ki jih telo potrebuje za dobro vsakodnevno delovanje.

  Seznam preverjenih osebnih trenerjev in nutricionistov najdete na Omisli.si.

  Klamatska alga KlamathRW®max (izdelek NutriMax) izboljša presnovo in nahrani organizem z vsemi pomembnimi hranili.  Vsebuje preko 100 hranil; celoten spekter 14 vitaminov, 60 mineralov in ostalih posebnih molekul, ki so pri ohranjanju dobrega zdravja neprecenljive. Klamath RW®max  so tako odličen dodatek pri vseh vrstah diet ter pri uravnavanju telesne teže, saj zmanjšujejo občutek lakote. Klamatsko algo se uvršča med visoko kvalitetno »hrano«, saj vsebuje 60−70 % lahko prebavljivih proteinov (2x več kot soja, 3x več kot goveje meso, ribe in jajca).

  – podpora pri hujšanju, pri dietah in postih
  – podpora pri prenajedanju in nepravi hrani (junk food, snack food)
  – pri uravnavi telesne teže – zmanjšujejo občutek lakote
  – za podporo prebavnemu traktu

  S študijami dokazana učinkovitost Klamath RW®max

  Klamatska alga Klamath RW®max dokazano povečuje sposobnost presnove beljakovin, s tem pa pomaga uravnavati količino sladkorja v krvi, ki lahko povzroča metabolni sindrom – čezmerno telesno težo in sladkorno bolezen. Klamatska alga je zato pomembno prehransko dopolnilo pri glikemiji in debelosti, med drugim tudi zaradi vsebnosti mineralov, kot sta krom in vanadij, ki sodelujeta pri uravnavanju sladkorja v krvi. Študija prestižne harvardske medicinske fakultete je pokazala, da Klamath RW®max normalizira presnovo maščobnih kislin in hkrati zmanjšuje pojav povečanja slabega holesterola in trigliceridov.

  Preverite tudi: Skrivnosti za hitro in zdravo hujšanje

  Prečistite in razstrupite svoje telo

  Klamatska alga Klamath RW®max spodbuja razkisanje in razstrupljanje organizma, saj deluje alkalno, kar pomeni, da pripomore k uravnavanju pH v telesu in s tem omogoča povečano čiščenje toksinov iz telesa.

  Klamatske alge so zelo bogate s klorofilom, kateri deluje kot močan naravni prečiščevalec ( čisti strupe iz telesa). Klorofil krepi tudi črevesje, izboljša peristaltično gibanje in pomaga pri zaprtju.

  Preverite tudi: ITM kalkulator: Kakšen je idealen indeks telesne mase za ženske (in moške)?

  Dobra prebava in presnova nujna v boju proti debelosti

  Dobro prehransko dopolnilo, bogato z naravnimi in učinkovitimi prebavnimi encimi omogoča boljšo prebavo in presnovo hrane. Prebavni encimi, ki jih ponavadi s pripravljanjem hrane (kuhanje, zamrzovanje, konzerviranje) uničujemo, pomagajo telesu razgrajevati maščobe, ogljikove hidrate, proteine, sladkor in vlaknine. Zato lahko z dodajanjem le-teh organizmu zagotovimo normalen proces prebavljanja in s tem razbremenitev želodca in slinavke. Kombinacija prebavnih encimov nam ne samo olajša in uredi prebavo, temveč pomaga ohranjati tudi vsesplošno dobro počutje. Encimi, ki jih vsebuje izdelek NutriZym vsebuje popoln spekter encimov, ki jih telo potrebuje za vitalnost in zdravje.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje