Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Homescapes, ki velja za najbolj prisrčnih iger izpod rok razvijalskega studia Playrix, je zdaj na voljo na voljo uporabnikom trgovine Huawei AppGallery po vsem svetu.

  Homescapes, ki slovi po svojem prijetnem načinu igranja, igralce popelje na misijo prenove družinskega doma z reševanjem zanimivih in zabavnih ugank, za nove igralce pa ob lansiranju v trgovini AppGallery ponuja tudi ekskluzivna darila.

  Novi igralci bodo lahko v trgovini AppGallery unovčili ekskluzivne darilne pakete v vrednosti 5,49 €, s katerimi dodo prejeli dodatna življenja za več ur neomejenega igranja, 10.000 kovancev in dve promocijski ponudbi za igrino valuto Star. Že obstoječi Huaweievi uporabniki pa prav tako lahko pričakujejo vrsto promocij s kuponi in darili v vrednosti do 10 €.

  Ljubitelji Playrixovih iger lahko v igri Homescapes pričakujejo znano mehaniko spretnostnih in miselnih izzivov, poleg tega pa še vrsto novih načinov raziskovanja virtualne dežele. Igra je postavljena v zgodovinski dvorec, v katerem morajo igralci obnoviti in okrasiti vsako sobo z najljubšimi preddmeti in pohištvom, na ta način pa odklepajo nova poglavja in postopoma razkrivajo vznemirljivo družinsko zgodbo. Igralci imajo dostop do tisočerih oblikovalskih možnosti, od bolj zadržanih do izjemno igrivih, s katerimi lahko naredijo svojo sanjsko domovanje in hkrati izrazijo svojo kreativnost.

  Igra Gardenscapes je bila prva iz serije Playrix Scapes, ki se je predstavila v trgovini AppGallery lani decembra. Do danes je zbrala že 3 milijone prenosov in številne pohvale igralcev na račun interaktivnega reševanja ugank. Sodeč po njeni priljubljenosti in pohvalnih komentarjih, so pričakovanja podobna tudi za Homescapes.

  Huawei podpira partnerje z naprednimi tehnologijami

  As one of the fastest-growing global app marketplaces, Huawei’s partnership with Playrix has provided the strong operational support it needed for each launch – releasing both Gardenscapes and Homescapes within just a few months. Homescapes is another quality example of how a game can leverage Huawei’s HMS Core, integrating with the IAP kit to ensure a seamless experience for both users and developers.

  V eni od najhitreje rastočih globalnih trgovin z aplikacijami, je Huaweie podjetju Playrix zagotovil močno operativno podporo skozi celoten proces pri lansiranju iger. Tako so uspeli v vsega dveh mesecih lansirati kar dve igri – Homescapes in Gardenscapes. Homescapes je tako še en odličen primer, kako lahko igra prek orodja HMS Core zagotovi brezšivno izkušnjo tako za uporabnike kot za razvijalce.

  Igra Homescapes je na voljo v trgovini AppGallery.

  Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje