Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V soju vročih sočnih žarkov in objemu tivolskega parka je Huawei v Sloveniji uradno predstavil bogat poletni nabor novih naprav, ki s svojo raznolikostjo in dovršeno zasnovo dopolnjujejo Huaweiev vedno obširnejši ekosistem in prinašajo nekaj za vsakogar. Očem slovenske javnosti so se tako prvič predstavile nove pametne ure serije Watch 3, brezžične slušalke FreeBuds 4, športna zapestnica Band 6, monitor MateView, prenosni računalnik MateBook X Pro 2021 in namizni računalnik MateStation S.

  Spremljanje zdravja cel dan in vse dni v tednu

  Uri Watch 3 in Watch 3 Pro sta prvi napravi, ki ju poganja nov Huaweiev operacijski sistem HarmonyOS. Ta zagotavlja brezšivno povezavo s pametnimi telefoni, hkrati pa omogoča napredne funkcionalnosti na področju vadbe in spremljanja zdravja. Ure serije Huawei Watch 3 namreč uporabniku služijo kot profesionalni trener in svetovalec za zdrav način življenja, saj poznajo več kot 100 različnih načinov vadbe in vsebujejo tipala za merjenje telesnih znakov.

  Opremljene so z novim visoko natančnim tipalom za merjenje temperature kože in omogočajo nadzor krvnega sladkorja, prav tako pa so sposobne zaznati padce in posledično s funkcijo SOS sprožiti klic v sili. Poleg tega ure omogočajo spremljanje zdravstvenih kazalnikov z merjenjem srčnega utripa, nasičenostjo kisika v krvi, krvnega tlaka in spremljanjem kakovosti spanja. Ure Watch 3 lahko uporabite tudi za opomnike na stvari, na katere pogosto pozabite, na primer kdaj spiti kozarec vode in vzeti zdravila. Celovit nabor funkcij tako omogoča uporabnikom, da so dobro obveščeni o svojem trenutnem zdravstvenem stanju.

  Energije vam ne bo zmanjkalo

  Huaweieve nove pametne ure, podobno kot predhodnice, odlikuje še izjemna avtonomija baterije, saj osnovna različica Watch 3 brez polnilnika v pametnem načinu zdrži do 3 dni in do 14 dni v načinu ultra dolge avtonomije, različica Watch 3 Pro pa do 5 oziroma kar do 21 dni.

  Sicer pa obe novi uri tudi na novo definirata modo na vašem zapestju. Z ukrivljenim zaslonom in ohišjem iz nerjavečega jekla združuje estetiko klasičnih ur s funkcionalnostjo pametnih, nova 3D-vrtljiva krona, ki zazna različne stopnje pritiska in zagotavlja povratne informacije, pa zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo.

  Pri prednaročilu ur vas čaka še čudovito darilo

  Uri Watch 3 in Watch 3 je že mogoče prednaročiti tudi na slovenskem trgu, in sicer do 19. julija. Vsi ki se bodo odločili za prednaročilo, pa bodo zraven v dar prejeli še odlične brezžične slušalke FreeBuds 4i v vrednosti 69 evrov. Za uro Watch 3 je sicer treba odšteti 399 evrov, za Watch 3 Pro pa 449 evrov.

  Nove slušalke odlikuje napredno dušenje zunanjega hrupa

  Ob boku novih pametnih ur je Huawei predstavil tudi nov model pravih brezžičnih stereo slušalk FreeBuds 4. Gre za nov doprinos številčni družini brezžičnih slušalk in še en prikaz sposobnosti odlične tehnologije aktivnega dušenje hrupa (ANC), ki jo je Huawei predstavil že v prejšnjih generacijah svojih slušalk. Z drugo generacijo tehnologije aktivnega dušenja hrupa, kakovostnim zvokom visoke ločljivosti in inteligentno povezljivostjo, pa slušalke Huawei FreeBuds 4 dvigujejo zvočno izkušnjo na popolnoma novo raven.

  Slušalke se lahko med drugim pohvalijo z odlično avtonomijo delovanja. Ko je funkcija aktivnega dušenja hrupa izklopljena, nudijo 4 ure neprekinjenega predvajanja glasbe, skupaj s polnilnim ohišjem pa ta čas naraste na 22 ur. Če je dušenje vklopljeno, slušalke delujejo 2,5 ure. Poleg tega vodilna tehnologija hitrega polnjenja zagotavlja 2,5 ure zvočnih užitkov po le 15-minutnem polnjenju. Ko boste zunaj ali se vam bo mudilo, vam tako ne bo treba skrbeti za napolnjenost baterij.

  V slušalkah FreeBuds 4 pa se prvič predstavlja tehnologija AEM, ki s samodejnim zaznavanjem oblike ušesa in načina nošenja inteligentno optimizira zvočni učinek ter uporabniku omogoči dosledno in visoko kakovost zvoka ne glede na okoliščine v katerih slušalke uporablja.

  Tako nove slušalke kot pametne ure Watch 3 so povezljive s pametnimi mobilnimi napravami Android in iOS.

  Popolne naprave za dom in pisarno

  Poleg tega je Huawei predstavil še dva nova računalnika MateBook X Pro in MateStation S ter velik zaslon MateView. Prvi je prenosni in gre za nadgradnjo lanskega modela, z drugim pa se Huawei podaja v vode namiznih računalnikov.

  MateBook X Pro predstavlja Huaweiev najnaprednejši prenosni računalnik z 11. generacijo zmogljivega Intelovega procesorja i7, nadgrajeno sledilno ploščico s tehnologijo FreeTouch, ki omogoča dotike na celotni površini, dodatnimi moduli za odvajanje toplote, dvojnim mikrofonom za boljšo komunikacijo in posodobljeno tehnologijo Huawei Share, ki je zdaj integrirana kar v sledilno ploščico in omogoča odpiranje treh aplikacij s telefona na zaslonu računalnika.

  Na drugi strani je namizni računalnik MateStation S idealen za pisarniška opravila, saj je s svojo kompaktnostjo primeren tudi za najmanjše prostore, s 7-nanometrskim procesorjem AMD Ryzen in odličnim hlajenjem pa bo zmogel tudi številna opravila.

  Zaslon MateView pa dopolnjuje sliko zabavnega oziroma delovnega tehnološkega kotička. Nov Huaweiev zaslon z ločljivostjo 4K, ki v diagonalo meri 28,2 palca, odlikujejo čudovita slika, izjemno tanko ohišje in dva integrirana zvočnika za popolno avdiovizualno izkušnjo.

  Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje