Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Največji poročni sejem v Ljubljani 2019

  najnovejši poročni trendi · odlični sejemski popusti · vrhunske kulinarične dobrote

  12. – 13. oktober 2019, Festivalna Dvorana, Ljubljana

  največji poročni sejem

  Največji poročni sejem 2019 v Ljubljani, čigar medijski sponzor je Omisli.si/poroko.

  Dragi zaljubljenci in bodoči mladoporočenci. Če se kmalu poročita, bosta vesele te novice. In četudi bosta preverjene poročne ponudnike iskala preko Omisli.si/poroko, je včasih dobro, da v živo in na enem mestu pogledata, kaj vse obstaja, saj bo odločitev tako veliko lažja.

  Največji poročni sejem v Ljubljani, čigar medijski sponzor je Omisli.si, bo potekal v Festivalni dvorani Ljubljana (Pionirski dom) dne 12. in 13. oktobra 2019 od 10-18.00 ure. Preko 50 ponudnikov bo za vaju pripravilo prečudovite in mamljive ponudbe izdelkov in storitev najboljših kakovosti. Če vaju zanimajo najnovejši poročni trendi, odlični sejemski popusti in vrhunske kulinarične dobrote, potem zagotovo ne smeta manjkati.

  Omisli.si/poroko je medijski sponzor največjega poročnega sejma v Ljubljani

  Poročni sejem bo vajine ideje ponesel korak bližje uresničitve vajinega najlepšega dne.

  Na največjem poročnem sejmu se bodo predstavili tako poročni fotografi, poročni glasbeniki, bandi in poročni DJji, poročni snemalci, zlatarji in ponudniki poročnih prstanov, organizatorji porok, gostinci in ponudniki poročnega cateringa ter seveda ponudniki poročnih lokacij. Manjkali ne bodo niti poročni cvetličarji, ponudniki plesnih tečajev za prvi ples in drugi poročni ponudniki, brez katerih ni popolne poroke.

  Več tukaj.

  Četudi sta poročni sejem že obiskala, je smiselno obiskati še največji poročni sejem. Poročita se le enkrat, nikoli ni preveč poročnih informacij, kajneda? Izkušeni organizatorji bodo poskrbeli za sproščeno doživetje polno sejemskih popustov in kulinaričnih užitkov, ob pregledovanju najnovejših poročnih trendov.

  VSTOPNINE NI – VABLJENA BODOČA MLADOPOROČENCA

  Največji poročni sejem 2019 se bo odvil 12.- 13. oktober 2019 (10.00-18.00) v Festivalni Dvorani v Ljubljani. Prisotna bo tudi ekipa Omisli.si. Se vidimo!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje