Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oh kako zelo obožujemo poletne počitnice! Ni pomembno, če si na plaži, raziskuješ novo mesto ali hodiš na goro, odklop od rutine in hitrega tempa življenja je popolno za tvoje telo in misli. Poleg vseh pozitivnih stvari, ki jih prinese poletje, pa pravijo, da je poletni seks najboljši! Zakaj? Ko si na počitnicah, si bolj “prisotna”, saj nisi raztresena zaradi dela in ostalih obveznosti. Čas nameniš temu, da se sprostiš in zabavaš s svojim partnerjem, kar posledično lahko pripelje do bolj vročega seksa.

  Ampak včasih se zgodi, da te zmoti menstruacija ravno sredi dopusta. Takrat ne smeš pustiti, da ti ta mesečna prijateljica pokvari počitnice in spolni odnos! Za tebe imamo seveda rešitev, ki ti bo pomagala pri tej situaciji. 

  Zakaj moraš spakirati soft tampone na počitnice?

  soft-tampon

  Original Soft-tamponi so izdelani iz materialov, ki so popolnoma brez strupenih kemikalij in prijazni do okolja.

  Četudi menstruacije ne pričakuješ, vzemi s seboj tampone, saj nikoli ne veš kdaj te lahko preseneti. V mislih nimamo navadnih tamponov, ampak prav posebne Original Soft tampone, ki so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav za higienski spolni odnos med menstruacijo. So optimalna higienska zaščita, sterilni, pakirani posamično ter dermatološko in klinično testirani.

  In bodimo realne, na počitnicah smo bolj srečne, popolnoma sproščene in v popolni pripravljenosti na nove dogodivščine. Še posebej če gremo v nov kraj, kjer rade raziskujemo mesto, poskušamo novo hrano in odkrivamo nove stvari, v ospredje pride naš avanturistični duh tudi v postelji. Naš libido se dvigne in vseeno nam je kje in kdaj, samo da se lahko s tvojim dragim še bolj intimno zbližata. In zato imej v torbici mehke tampone, ki so med spolnim odnosom popolnoma nemoteči. Tako bosta brezskrbno uživala na počitnicah, pa naj bo to nekje na samotni plaži ali v hotelski sobi.

  Preprosta uporaba

  Soft-Tampon je enostaven za uporabo, stisneš ga skupaj na straneh in ga s sredincem potisneš z okroglo stranjo pred maternični vrat. Če si morda podvomila, ali bi lahko med seksom tampon zlezel drugam in ga ne boš morala dobiti ven, si lahko brez skrbi, saj se to ne mora zgoditi! Lahko se seveda zgodi, da ga ne boš takoj začutila z roko, vendar je dejstvo da tampon ne more biti daleč. V kolikor počepneš in napneš mišice, se tampon sam potisne bolj proti ustju nožnice in v počepu se tudi nožnica skrajša, tako tampon lažje zagrabiš ter izvlečeš. Sicer pa tampon odstranimo s pomočjo zanke (zarezane luknjice) hitro in enostavno, z enim prstom.

  Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega.

   

  Seks je odličen ne glede na letni čas, ampak nekatere raziskave kažejo, da imajo pari več seksa ravno med poletnimi meseci. Kakorkoli že, drži ali ne drži, poletne počitnice so popolna priložnost za poživitev vajinega spolnega življenja ali pa morda podiranja rekorda v postelji 😉 In da vaju res ne bo nič zmotilo, niti menstruacija, vzemi s seboj Original Soft-tampone in ustvari nepozabne poletne počitnice!

  Lalicup_soft_tamponi

  Soft tamponi so neopazni, udobni in prijetni za nošenje kadarkoli in kjerkoli!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje