Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Navadili smo se na popolne fotografije prednjih kamer, zato s selfiji skušamo pokazati tudi delček svoje osebnosti. Mladim pa pomenijo še mnogo več. So nepogrešljivi del druženja in sklepanja prijateljstev, z njimi pokažejo pridobljeno samozavest in jim predstavljajo najboljšo obliko ohranjanja pomembnih življenjskih trenutkov za večnost. Zato morejo pri sebi vedno imeti telefon, ki se odlično obnese tudi v tej nalogi.

  V Huaweievi družini »P« so vrhunski modeli pametnih telefonov, ki z občutkom za oblikovanje ter najnovejšimi tehnologijami na različnih področjih, ohranjajo dialog z mladimi. Še posebej P30 lite, saj ni samo eleganten in tehnološko dovršen, temveč tudi cenovno dosegljiv. Podobno kot pri dražjih modelih iste družine pa se tudi pri njem veliko vrti okoli fotografskih zmogljivosti.

  Izstopa njegova prednja kamera s tipalom ločljivosti 24 milijonov slikovnih pik in umetno inteligenco (UI), ki je uporabniku v veliko pomoč. Ko vključi sprednjo kamero, umetna inteligenca kot profesionalna ekipa stilistov prevzame vajeti v svoje roke. Prepozna obraz ter njegovim značilnostim prilagodi učinke polepšanja, tako da posvetli zenice, doda senčenje okoli oči, izostri barvo ustnic in nos ter pogladi gube. Njene sposobnosti pa lahko uporabimo tudi v realnem času in ji dovolimo, da na primer olepšava obraz tudi med video klicem. Skupaj z visoko ločljivosti tipala, ki pričara cel kup podrobnosti, se selfiji telefona P30 lite zaradi tega močno približajo ravni profesionalno posnetih portretov.

  Poleg sprednje izstopajo tudi njegove tri zadnje kamere. Glavna ima tipalo ločljivosti 48 milijonov slikovnih pik in kamera z ultra širokim objektivom 8 milijonov, njuno delo pa podpira še 2 milijonska za zajem podatkov o globini. Na voljo pa je tudi funkcija nočne fotografije, ki glede na svetlobne razmere prilagodi nastavitve, da so tudi nočne fotografije lepe. Dosti manj uporabna tudi ni druga kamera. Njena odlika je širok vidni kot 120 stopinj, zato na eni fotografiji zajame širši prizor, odmikanje od njega, da bo vse v kadru, pa tudi ni več potrebno.

  Pomen selfijev je s širitvijo popularnosti družbenih omrežij postal večji, kot je bil. Kultura »selfijev« je v zelo kratkem času spremenila življenja in načine samozavedanja ter postala nepogrešljivi del vsakdana, še posebej generacije »milenijcev«. Kako narediti popolni selfi, je zato postalo vprašanje, na katero iščemo najboljši odgovor. Važno je, da poskusite, da ste ustvarjalni in da odkrijete, kako zabavno je lahko fotografiranje samega sebe. Huawei P30 lite je lahko pri tem v pomoč, saj vam s pogledi pod različnimi koti omogoča, da se vidite v drugi luči ali pa ali pa selfiju dodate učinek zamegljenega ozadja, da ustvarite iluzijo sanj.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje