Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0
  Modno leto 2019 nam je prineslo vse od romantičnih kreacij do kosov, navdihnjenih z moško garderobo. Poleg novih in nepričakovanih trendov letos so se vrnili tudi modni klasiki in to v novi, nepremagljivi izdaji z modernim premikom v kroju, barvah ali detajlih. Prinašamo vam pet največjih trendov, ki so zaznamovali 2019 in ki bodo tudi naslednje leto našli mesto v modnem svetu in v naši garderobi.
  Dotik usnja
  Usnje od glave do pet? Zakaj pa ne! Ta trend je to leto preplavil vse modne prestolnice in, sodeč po vseh modnih napovedih za naslednje leto, bo usnje še vedno aktualen igralec. Bodisi so to s sedemdesetimi pospremljene obleke, hlače in plašči iz semiš velurja, športni usnjeni topi z zanimivimi lasersko rezanimi detajli ali usnje kot ultimativni spremljevalec porednih punc’. Odlična novica je tudi to, da veliko več modnih hiš prednost daje veganskem usnju, ki je postalo bolj stajliš kot kdaj koli prej!
  Darkerska romanca
  Grunge zadnjih nekaj sezon vztrajno navdihuje največje modne oblikovalce in modne blogerke. Po ulicah modnih prestolnic se namreč že nekaj sezon sprehajajo dekleta, oblečena v raztrgane “boyfriend” kavbojke, razvlečene bele kratke majice, udobne vojaško zelene parke in mehke kariraste srajce. Odločite se za mešanico ženstvenih in grunge elementov, kot je nežna čipkasta obleka v kombinaciji z bulerji ali gležnjarji (priporočamo gležnjarje iz pestre ponudbe znamke ara) in zablestite v ključnih kosih kul deklet iz vseh koncev sveta!
  Napihnjeni rokavi
  Če so bili do zdaj le malo nabrani in napihnjeni, so letošnjo modno jesen poudarjena ramena dosegla skrajnosti. Srajce, bluze in puloverji bodo izstopali iz celotnega stajlinga, rokavi in ramena pa bodo poudarjena vsak na svoj način – od povsem sproščenih, dnevnih pa vse do zelo prefinjenih, večernih. Tudi v tem primeru se ne bomo izognile pridihu preteklih 70. ali 90. let, najboljši dodatek takšnim rokavom pa so nedvomno romantično bela barva, črte ali preproste pikice.
  Silhueta peščene ure
  Oblikovalci so poslali v sezono trend, ki pozornost usmerja na elegantne pasove na prav vseh modnih kombinacijah – nosili smo ga zavezanega na blazerjih, plaščih, srajcah in oblekah. Vse od tankih do širokih pasov – lahko ste prepričani, da bodo vsa modna dekleta tudi naslednje leto v svojo garderobo vključile vsaj en kvaliteten pas!
  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje