Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Čeprav so spremembe edina stalnica v modi, obstajajo trendi, stili in materiali, ki so resnično brezčasni. Oblikovalci, ki so zasnovali Huawei P Smart dobro vedo, kako iz telefona narediti stilsko ikono.

  Pametni telefon je postal modni dodatek
  Da je pametni telefon postal modni dodatek, bolj podoben nakitu kot operativnemu orodju, ni več hipoteza ampak dejstvo. Zato ni nenavadno, da proizvajalci pametnih telefonov stremijo k oblikovanju, ki bi si zaslužilo naziv eleganten ali stilski. Seveda pri tem niso vsi enako uspešni. Malo podjetij ima izkušnje in znanje, ki bi jim omogočalo ustvariti izvirno in privlačno oblikovanje, ki bi ga nato lahko enako spretno ujeli tudi s kakovostjo izdelave.

  Dobro oblikovanje je dosegljivo vsem
  Huawei spada med elitno skupino izdelovalcev, ki stalno postavljajo trende oblikovanja in dvigujejo prečko kakovosti izdelave – in to ne zgolj pri paradnih napravah. Odličen primer tega je P Smart, ki je žepu prijazen pametni telefon, ki kljub svoji ugodni ceni ponuja najvišjo raven oblikovanja.

  Že na prvi pogled je jasno, da je naprava del večje družine, s skupnim oblikovalskim jezikom: gladke, organske linije ohišja spominjajo na model P10, a so šli oblikovalci v korak z napredkom tehnologij. Velik zaslon z ozkimi robovi ni tujek, ki bi ga dodali kar tako, ampak predstavlja ključni del celotnega oblikovanja. Steklo, ki prekriva zaslon, ni le ravna ploskev, ki ostro prekine linije ohišja in zmoti njegovo mehkost – namesto tega se nežno ukrivi proti robovom in se poveže s kovinskim ohišjem ter ustvari čudovit enoten predmet.

   

  Izbor materialov je pomemben
  Oblikovalci si zaslužijo aplavz za izbor materiala iz katerega je narejeno ohišje telefona P Smart. Čeprav se morda zdi aluminij nekoliko konzervativen v času, ko se na vseh koncih pojavljajo naprave ovite v steklo in pol prosojno plastiko, je resnica drugačna. Uporaba lahkega, trdnega in vzdržljivega materiala navdaja pametni telefon z brezčasno eleganco ter ga hkrati naredi zelo odpornega na vplive vsakodnevne rabe. Tako je P Smart zelo trdno grajen, odporen na udarce in s 7,4 mm debeline tudi izredno tanek.

  Dodajte še eloksirano površino aluminijastega ohišja v treh privlačnih barvah in Huawei P Smart lahko postane popoln dodatek kateremukoli stilu. Ko smo že pri površinski obdelavi je treba poudariti dejstvo, da aluminijaste površine ostanejo elegantne tudi po tem, ko smo se jih dotaknili in ne postanejo magneti za prstne odtise, kot se to zgodi s steklenimi ohišji. Huawei P Smart zgleda dobro tudi v vsakodnevnih situacijah in ne le na fotografijah.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje