Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Je vaša ljuba spremljevalka še vedno v zimskem videzu? Verjamemo, da se težko ločite od najljubše torbice, ki zvesto hrani vaše zaklade, a na vrata trka poletje in čas je, da svojo zimsko, temno lepotico pospravite do pozne jeseni in svoje outfite poživite s poletno torbico.

  Kakšne torbice bodo vladale temu poletju? Pa preverimo!

  Naravni toni, robustno surovo platno

  Surovo platno, vidno tkanje, bež in nežno rjavi odtenki … Takšne torbice se bodo krasno podale k nežno zagoreli polti in pisanim, živahnim oblačilom močnih barv! Ležeren, a vseeno prefinjen videz, ki bo z vami pohajal na popoldanskih sprehodih po starem mestnem jedru, ali raziskoval še neznane uličice majhnega obmorskega mesta. V njej se bo našlo dovolj prostora še za spontan nakup spominka iz ulične prodajalne ali tanko jopico, če se vaš sprehod zavleče v večer.

  Svetli toni, s pisanimi detajli

  Preprosta svetla torbica z nekaj pisanimi detajli – ravno toliko, da razbije belino in vnese nekaj razigranosti in igrive energije v vaš videz. Kratke kavbojke in pastelno vijolična srajca, živo rumena obleka ali morda bele hlače iz lana s ciklamnim topom? Takšna torbica bo nedvomno pasala k večini kosov, ki jih skriva vaša omara, v njej pa je dovolj prostora za vse, kar potrebujete ob sebi – nikar ne pozabite na sončna očala in kremo z močnim zaščitnim faktorjem!

  Mornarsko modra z drobnimi vzorci v kontrastni barvi

  Poletna klasika, za vse, ki se najraje držite preverjenih kombinacij. Temno modra torbica se bo obnesla na romantičnem večernem sprehodu po rivi ali za vsakodnevne opravke. Pri ari so poskrbeli, da lahko z eno torbico dobite kar tri različne videze, saj je pokrov reverzibilen in z zadrgo v trenutku spremenite izgled vaše torbice. Bolj opazna kontrastna ali klasična modra? Morda še bolj preprosta torbica brez preklopnega pokrova? Odvisno od vaše želje in razpoloženja.

  Nahrbtniki

  Uživate v svobodi? Morda na večino opravkov skočite kar s kolesom in ste zato ljubiteljice nahbrtnikov? Tudi na vas so mislili – ravno prav velik, da še izgleda ljubko, a je v njem vseeno dovolj prostora za vse nujno. V klasični črni, ki ima zato malce bolj eleganten pridih, in poletni bež različici … Težko se boste odločili samo za enega.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje