Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Včasih so bile zabave za vikend razlog, zaradi katerih smo se vikenda še posebej veselili. Njim smo prilagodili vse dogajanje ob koncu tedna, delali smo plane, med katerimi besedna zveza “ostati doma” nikakor ni bila med možnimi izbori. Z leti in vedno hitrejšim tempom se je to spremenilo in način, kako preživeti proste dni, je dobil nove razsežnosti. K temu je prispevala tudi moderna tehnologija, zaradi katere imamo občutek, da smo ves čas v središču dogajanja. Če ste tudi vi med tistimi, ki se ob koncu tedna počutite utrujeno in izčrpano, vam v nadajevanju predstavljamo nekaj razllogov, zakaj je ostati doma in vikend preživeti v pižami ob kakem kozarcu vina še boljša izbira kot večerni izhod v mesto na pijačko ali divjo zabavo.

  Popiti nekaj kozarcev vina po napornem tednu še nikoli ni bilo bolj udobno! 

  Kozarec dobrega vina je vse, kar potrebujemo po napornem tednu. Priporočamo sorto Konjičan Plus iz Vinske kleti Zlati grič, ki vas bo pobožala z vonjem po sadju in sauvignonsko noto po bezgu. Če boste za vikend ostali doma, bo srkanje vina dobilo novo definicijo sproščanja in postalo vaš najudobnejši ritual. Ure, ki jih sicer porabite za urejanje za odhod na pijačko, raje zamenjajte za sproščujočo kopel, utesnjujočo obleko in neudobne petke naj nadomesti široka pižama, glasno atmosfero iz lokala ali kluba pa naj zamenjata dim po dišeči sveči in ambientlna glasba v ozadju.

  Sproščujoč večer doma je vse, kar potrebujete po napornem tednu. 

  Čeprav so včasih izhodi s prijatelji in nore zabave z njimi slišati kot popoln plan za sproščanje po dolgem napornem tednu, boste zaradi tega le še bolj utrujeni in utrujenost se bo začela nalagati kot breme. Vsaj takrat, ko se tako počutite, si vzemite odmor od kakršnekoli zabave zunaj doma in si dovolite vikende preživeti v udobju doma, s knjigo v rokah, poglejte si film ali dva, kaj dobrega skuhajte, če vas to sprošča, sicer pa si tudi hrano naročite na dom. To si vendar zaslužite!

  Petek in sobota sta idealna dneva za opravke, ki jih niste uspeli urediti tekom tedna.

  Ne samo za počivanje, če boste ostali doma, boste petkov večer in sobotni dan lahko izkoristili za opravke, ki so med tednom padli v pozabo ali se preprosto izgubili med drugimi opravki. Naj bo to čas, rezerviran za gospodinjska opravila. Navijte naglas svojo najljubšo glasbo in iz tovrstnih opravil naredite svojevrstno, a tudi produktivno zabavo. Če boste kakšno uro vikenda namenili za čiščenje stanovanja, brisanje mailov, ki so začeli dušiti vaš inbox, plačevanje računov ali nenazadnje online shopping, boste na ta način privarčevali kar nekaj časa in si časovno razbremenili prihajajoči delovni teden.

  Naj prijatelji postanejo del vase nove vikend rutine.

  Medtem ko bodo nekatere večerne izhode zamenjali umirjeni večeri v samoti, s knjigo in kozarcem vina, pa bodo drugi večeri idealna priložnost za druženje s prijatelji v umirjenem ambientu vašega doma. Organizirajte filmski večer s kokicami, pižama party v stilu 80-ih ali večer dobrih starih družabnih iger. Zamislite si, kako zabavno bo ob kozarcu vina in v družbi starih prijateljev igrati Človek ne jezi se! Večer smeha zagotovljen!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje