Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Shranjevanje v oblačnih shrambah nas je osvobodilo zanašanja na fizične naprave, kot so diski za shranjevanje podatkov ali USB ključi. Poleg tega so omejeni, koliko datotek lahko nanje zapišemo in vedno obstaja možnost, da jih izgubimo ali se pokvarijo. Nikakršno presenečenje ni, da je 60 odstotkov sodelujočih v nedavni raziskavi že sprejelo oblak za primarni način hranjenja svojih podatkov.

  Kljub nespornim prednostim pa hranjenje v oblaku prinaša tudi izzive, ki se kopičijo in vplivajo na splošno uporabniško izkušnjo. V želji, da bi jih odpravili, mobilni oblak Huawei (Huawei Mobile Cloud) ni zgolj še en sistem shranjevanja datotek. Je več kot to, saj ponuja brezmejne možnosti izmenjave datotek in integracije naprav.

  Pametni telefoni so izredno močne in vsestranske naprave. Pravi mali žepni računalniki, kar še posebej velja za najnovejši vodilni model Huawei P60 Pro. Mobilni oblak Huawei pa njegove že tako neverjetne zmogljivosti nadgradi z rešitvami za vsakodnevno ustvarjanje vsebin, osebno administracijo, mobilno delo in drugimi izrednimi funkcijami.

  Takojšni dostop z enim samim dotikom

  Sodobne možnosti mobilnega shranjevanja v oblaku omogočajo takojšen dostop do datotek iz katere koli naprave, povezane v internet – kadar koli in kjer koli. Datotek ni treba ročno prenašati iz naprave v napravo in pogosto čakati uro ali celo več, da je postopek končan. Sami se odločimo, koliko prostora v oblaku potrebujemo. Ko ga zmanjka, ga hitro in preprosto razširimo, kar med drugim poenostavi uvajanje novih naprav v ekosistem. S tem Huawei, kot vodilni ponudnik tovrstnih storitev, na novo definira brezskrbnost pri upravljanju z datotekami.

  Mobilni oblak Huawei podpira samodejno varnostno kopiranje za več kot 18 vrst podatkov, s čimer vas osvobodi omejitev datotečnih formatov. Med drugim omogoča preprosto sinhronizacijo e-knjig, video posnetkov in glasbe med napravami, kar pride še posebej prav, ko ste na poti. Ravno tako oblak poskrbi, da se obstoječe datoteke prenesejo na nov pametni telefon Huawei P60 Pro ali kateri drugi model iz bogate ponudbe, ki ga vključite v svoj ekosistem.

  Povečane podatkovne zmogljivosti ne gredo na račun organizacije datotek. Lokalizirana galerija nudi učinkovito iskanje datotek po datotečnih mapah in napravah, tako da je dostop do podatkov vedno mogoč. Mobilni oblak Huawei je še dodatno podprt s funkcijami pametne sinhronizacije in razreševanja težav, zato je organizacija datotek in aplikacij preprosta celo v primeru, ko vam tehnologija ni pretirano blizu.

  Mobilni oblak Huawei nudi več naročniških modelov, s katerimi želi zadostiti različnim potrebam. Če iščete preprost način varnega hranjenja nekaj datotek, mesto za knjižnico elektronskih knjig ali prostor za vse datoteke, se vam bo oblak prilagodil.

  Da bi bile podprte prav vse naprave, je mobilni oblak Huawei na voljo tudi na osebnih računalnikih. Različica nudi enake funkcije kot mobilna platforma, do nje pa dostopate preko brskalnika ali preko uradnega programa. V primeru uporabe katerega koli brskalnika se na spletnem portalu prijavite s svojim računom Huawei, medtem ko je program za prenos na voljo na spletni strani Huawei in Microsoftovi trgovini z aplikacijami in programi.

  Varnejši od sefa

  V poročilu o varnosti v oblaku je kar 80 odstotkov podjetij navedlo, da so v zadnjem letu doživeli kršitev varnosti. Zaradi pogostih kibernetskih napadov, je nujno zagotoviti, da je varnost v oblaku skladna s standardnimi varnostnimi protokoli. Druga ključna skrb je zasebnost, saj nekatere platforme zbirajo podatke za ciljno usmerjeno oglaševanje. Zaradi hitro razvijajočega se digitalnega področja je namreč še toliko bolj pomembno, da uporabniki nedvoumno razumejo prakse ravnanja s podatki, ki jih zagotavlja izbrana storitev.

  Mobilni oblak Huawei je zasnovan tako, da je kos takšnim grožnjam. Pred prenosom so podatki šifrirani po načelu od enega konca do drugega, kar zagotavlja visoko stopnjo zaščite osebnih sporočil, fotografij in zaupnih datotek. Osebni podatki so dostopni le prek prepoznave obraza in inteligentnega razvrščanja fotografij, ko je omogočena sinhronizacija galerije. S tem so uvedene plasti osebnega preverjanja, ki preprečujejo neželene poskuse dostopa do vaših podatkov.

  Poleg vrhunske varnosti je mobilni oblak Huawei skladen tudi z zakoni EU o varstvu podatkov. Za pogoste potnike ali zaposlene strokovnjake na regionalnih delovnih mestih shranjevanja podatkov ne bodo ovirale težave s sinhronizacijo prek geografskih meja. Z varno internetno povezavo je na ta način vsaka datoteka oddaljena le en dotik.

  Celovit nabor storitev z izrednimi ponudbami

  Mobilni oblak Huawei poleg popolne kombinacije dostopnih, a varnih storitev shranjevanja podatkov ponuja tudi ekskluzivne ponudbe. Novi uporabniki se lahko v prvih treh mesecih veselijo brezplačne shrambe v velikosti 200 GB. To ustreza več kot trideset tisoč fotografijam najvišje kakovosti.

  Vodilni storitvi v oblaku zaupa že 34 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov v Evropi. S široko ponudbo prilagojeno tako profesionalni kot osebni uporabi, mobilni oblak Huawei zagotavlja idealno rešitev za varno hranjenje podatkov.

  Poleg pametnih telefonov serije Huawei nova 11 je Huawei pred kratkim na naš trg poslal vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

  Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje