Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Celo manjše slabe navade in negativne misli nas lahko nehote pripeljejo do neuspeha, tudi ko se zelo trudimo, da bi uspeli. Zato smo napisali seznam navad, ki jih opazimo pri elitnih športnicah in tudi pri zdravih ženskah:

  One jedo zajtrk.

  Fit in zdrave ženske vedo, da morajo zjutraj zaužiti najpomembnejši obrok dneva. Ne samo, da s tem izboljšujemo svojo presnovo,  zajtrk daje nam tudi gorivo, da lahko dosežemo vse svoje dnevne cilje.

  Primer hranljivega zajtrka: grški jogurt z jagodami, beljaki s špinačo in z zelenim sokom, polnim zelenjave.

  One jedo prigrizke, polne beljakovin in zdravih maščob.

  Zdrave ženske se ne bojijo dobro jesti. Jedle bodo tudi pet obrokov na dan: zajtrk, malico, kosilo, malico, večerjo. One se ne omejujejo; jedo, ko so lačne – ob tem pa delajo pametne prehranske odločitve.

  One spijo.

  Zdrave ženske vedo, da se nagibajo k slabi izbiri hrane in življenjskega sloga takrat, ko so potrebne spanca in počitka. Prepričajte se, da boste dobile dovolj spanca in dovolj časa, da svoje telo razbremenite stresa.

  One svojih kalorij ne pijejo.

  Fit ženske večinoma pijejo vodo. One tudi omejujejo vnos kofeina in se na splošno raje odločijo za vodo z limono, kokosovo vodo, zeleni čaj ali sveže stisnjen zeleni sok.

  One imajo pozitiven odnos do hrane.

  Zdrave ženske razumejo hrano in čemu je namenjena.

  One jedo brez slabe vesti.

  Raziskave kažejo, da imajo ljudje, ki povezujejo krivdo in čokoladno torto, manj nadzora nad svojim prehranjevanjem in manj nadzora nad ohranjanjem svoje teže. Kdaj pa kdaj se pregrešite – seveda v mejah normale.

  One iščejo nove kreativne načine aktivnega življenja.

  Zdrave ženske obrnejo vsakodnevne naloge in izzive v priložnosti. V priložnosti mišičnega toninga.

  One vedo, da redna telovadba ne vključuje le telovadnice.

  Aktivna avantura s prijatelji, plavanje, živahni sprehodi, vrtnarjenje, šport in joga – to je le nekaj od odličnih načinov povečevanja vašega srčnega utripa.

  One verjamejo v ravnovesje.

  Fit ženske vedo, da ekstremne diete in športi niso trajnostni. Zato se raje odločijo za razumen življenjski slog z rednimi praksami zdravega življenja.

  Ravnovesje

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje