Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zaradi praktičnosti in številnih naprednih funkcij so pametne ure vse pogostejša izbira, saj poenostavijo življenja in sledijo številnim fiziološkim znakom. Toda ko se odločate, nikar ne spreglejte lastnosti, ki jih mora imeti vsaka popolna pametna ura.

  Dolgotrajno delovanje

  Posebno pozornost morate nameniti življenjski dobi baterije, kajti najmanj, kar si želite, je pogosto iskanje napajalnika in električne vtičnice. Pametne ure Huawei serije Watch 3 združujejo napredne funkcije z vzdržljivo baterijo, v čemer izstopa model Watch 3 Pro. V načinu ultra dolgega delovanja bo ta ura namreč zdržala do impresivne tri tedne.

  Napredne zmogljivosti beleženja dejavnosti

  Glavna funkcija pametnih ur je sledenje telesni dejavnosti in zdravju. Tudi v tem se Huaweieva obnese vrhunsko. Odlične izbira pa je zato, ker vas sili ostati v gibanju, medtem ko številne možnosti beleženja, na primer srčnega utripa, nasičenosti kisika v krvi, temperature kože, spanje in stresa omogočajo, da bolje spoznamo telo. Na voljo je še več kot 100 športnih načinov, s pomočjo katerih bo pametna ura postala nepogrešljiva spremljevalka med rekreacijo na prostem ali v prostorih.

  Jure Košir obožuje uro Watch 3 ProSprožilec kamere pametnega telefona

  Pametno uro lahko uporabite na številne zanimive načine. Verjetno vas le malo ve, da se obnese tudi kot sprožilec kamere na povezanem pametnem telefonu. Ura iz serije Huawei Watch 3 pa omogoča celo sprožanje s pritiskom krone. Nič več zoprnih trenutkov zaradi neuspelih fotografij.

  Ena ura, nešteto možnosti

  Serija Huawei Watch 3 vzpostavlja ravnovesje med estetiko pametnih in klasičnih ur. Ohišje iz poliranega nerjavečega jekla zaokrožujeta zakrivljeno 3D-steklo in velik zaslon, ki predstavlja vrhunec elegantnega oblikovanja. Hkrati Huawei uvaja številčnejši nabor digitalnih številčnic in paščkov za večje možnosti prilagajanja. S številnimi inovativnimi in zanimivimi temami zaslon lažje prilagajate izbranemu paščku iz najlona, usnja, nerjavečega jekla ali titana in tako ustvarite popoln dodatek k vsakemu modnemu slogu

  Kretnja za učinkovitejšo rabo

  Poleg vsega je pametno uro Huawei tudi preprosto uporabljati, saj je sposobna prepoznati kretnje. Telefonski klic lahko sprejmete tudi tako, da stisnete in sprostite pest, medtem ko z obračanjem zapestja na stran hitro in preprosto utišamo zvonjenje.

  Privoščite si novo pametno uro in izkoristite napredne funkcije, ki vam bodo pomagala biti na tekočem z zdravjem in telesno pripravljenostjo ter vas hkrati spodbujale, da boste aktivnejši.

  Širok ekosistem naprav Huawei

  Huawei na slovenskem trgu nudi veliko pred kratkim predstavljenih naprav iz širokega ekosistema. Tablični računalnik Huawei MatePad 11, brezžične slušalke FreeBuds 4, pametne ure serije Watch 3 in pametno zapestnico Band 6. Prestavili pa so še novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in monitorja MateView in MateView GT.

  Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje