Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Mnogi kupijo tablični računalnik v želji, da bi izboljšali raven produktivnosti, nato pa ga uporabljajo za čisto druge namene. Gledanje video posnetkov in igranje iger. Toda tablični računalniki so sposobni veliko več. Za Huawei MatePad 11 je namreč v trgovini AppGallery na voljo vse več aplikacij za ustvarjanje vsebin profesionalne kakovosti. Spoznajte aplikacije, ki digitalnim ustvarjalcem pomagajo doseči novo raven v ustvarjalnem procesu.

  Boljše prepoznavanje rokopisa olajša ustvarjanje

  Za ustvarjalce je najbolj pomembno, da lahko hitro in preprosto zabeležijo trenuten navdih. Lahek in udoben tablični računalnik Huawei MatePad 11 jim skupaj s pisalom M-Pencil omogoča natanko to. Izkušnja, kot bi pisali s svinčnikom po listu papirja, ni samo najbolj naravna možna, omogoči tudi preprosto zajemanje lepih trenutkov, ne glede na čas in kraj. Karkoli je lahko vir ustvarjalnega navdiha. Majhen srčkan oblak na nebu ali ljubke živali ob poti.

  Novi Huaweiev tablični računalnik nudi boljšo izkušnjo prepoznavanja rokopisa, kar pomaga, da smo produktivnejši. Pomislite na slabo voljo, ko nam na sestanku ne uspe tipkati tako hitro, kot udeleženci govorijo. Izgubimo rdečo nit in zapiski niso popolni. Z aplikacijo Jnotes bo sestankovanje učinkovitejše. Ko začnete, preprosto sprožite snemanje, kajti aplikacija bo govor pretovorila v besedilo. Kasneje lahko tako ustvarjene zapiske urejate s pisalom, saj je na voljo tudi funkcija prepoznave rokopisa. Dopišemo, kjer in kar je potrebno in rokopis, pretvorjen v besedilo, bo takoj umeščen v obstoječi zapisnik. Hitro, preprosto in predvsem izredno učinkovito. Poleg omenjene so v trgovini AppGallery na voljo še druge beležke, vključno z aplikacijami Noteshelf, Xodo in Ivernate.

  Potešite ustvarjalnosti z aplikacijami za risanje

  Risanje ne zahteva le dobre aplikacije, temveč sta prav tako, ali še bolj, pomembna natančnost na dotik občutljivega zaslona in pisala. Zahvaljujoč načinu zrcaljenja funkcije sodelovanja na več zaslonih lahko Huawei MatePad 11 povežete s prenosnim računalnikom in ga spremeniti v visoko zmogljivo površino za risanje. S pomočjo aplikacij, kot so Zen Brush 3, Tayasui Sketches, Medibang Paint in FlipaClio, pa lahko umetniki ustvarijo raznovrstna umetniška dela. Od slikanja s črnilom, ustvarjanja akvarelov, risanja stripov do oblikovanja slik v formatu gif. Do izraza namreč pride kratek odzivni čas pisala M-Pencil, kar omogoči izredno natančno risanje. Naj gre za vlečenje različno debelih črt ali natančnega senčenja delov slike.

  Profesionalna raven urejanja videa

  Huawei MatePad 11 ni uporaben le za pisanje zapiskov in risanje, prav tako primeren je za urejanje video posnetkov na profesionalni ravni. Najprej pride do izraza moč sodelovanja med napravami Huaweia, saj je prenos video posnetkov s telefona na tablični ali prenosni računalnik hiter in preprost po zaslugi funkcije sodelovanja na več zaslonih. Potem ko so datoteke sinhronizirane, pa za urejanje videa lahko uporabite aplikacijo FilmoraGo HD. Poudariti velja še, da je med urejanjem videa prav tako uporabno pisali M-Pencil, kajti delovni proces je po njegovi zaslugi mnogo preprostejši.

  V trgovini AppGallery je na voljo vedno več aplikacij za ustvarjanje, ki tabličnim računalnikom dajejo vse bolj pomembno mesto med sodobnimi mobilnimi napravami. Huawei MatePad 11 zato ni uporaben le za zabavo, gledanje filmov, serij in video posnetkov, temveč še za mnogo več. Pravzaprav je od nas odvisno, kako učinkovito ga bomo uporabljali.

  Širok ekosistem naprav

  Huawei je pred kratkim slovenskim uporabnikom ponudil prave brezžične stereo slušalke FreeBuds 4. Če jih kupite do 23. avgusta oziroma do odprodaje zalog, boste brezplačno prejeli še pametne zapestnico Huawei Band 6. Pod enakimi pogoji lahko v obdobju prednaročil kupite novi tablični računalnik Huawei MatePad 11 in poleg vrhunske naprave boste, prav tako brezplačno, prejeli pisalo M-pencil in magnetno tipkovnico.

  Huawei je nedavno predstavil še pametne ure serije Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega še modele MatePad Pro 12.6 in MatePad Pro 10.8 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

  Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje