Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Poletje bo mimo kot bi mignil! Poleg (seveda zasluženega) dopusta so poletni dnevi lahko žal takšni kot ostali dnevi. Se zbudiš, greš v službo in komaj čakaš vikend. V kolikor samo čakaš počitnice ali bi si na njih že bila, je čas, da se zbudiš in začneš uživati poletje v celoti! Visoke temperature, sonce, oblekice in japonke so samo delček poletja. Zate imamo seznam stvari, ki jih lahko vključiš v svoj poletni urnik in ustvariš nepozabne spomine!

  TOP 15 stvari, ki jih moraš narediti to poletje:

  1. Kino pod zvezdami

  Ni treba da čakaš na vikend! Kar nekaj predstav se odvija med tednom, zato se med tednom s prijatelji ali svojim dragim odpravi na popoln poletni zmenek – v kino pod zvezdami. Nekaj drugačnega, na prostem, pod čarobnimi zvezdami, super film v najljubši družbi. Vsaj enkrat med poletjem moraš na tovrsten dogodek!

  2. Morski vitamin

  plaza

  Naužij se morja kolikor le lahko – poletja bo konec 1 2 3 …

  Morda očitno, pa vendarle! V kolikor si to leto prestavila daljše počitnice na drugi letni čas, se vseeno odpravi vsaj na enodnevni izlet na obalo. Moraš priznati, da je nek poseben čar v vonju morja, barih ob obalah, palmah in morskem vzdušju!

  3. Poletna spontanost

  V kolikor po naravi nisi najbolj spontana, je čas da stopiš iz točke udobja in letos to storiš najmanj trikrat! Verjemi, ne bo ti žal! Si razmišljala o supanju, pa se še kar izogibaš? Nehaj in samo poskusi, če ti ne bo všeč, ti pač ne bo. Ampak morda pa boš imela nepozabno izkušnjo!

  Lahko je karkoli. Potapljanje, nova pričeska, da se končno odpraviš na zmenek s tistim fantom, ki te že nekaj časa vabi ven, zaspiš pod drevesom, se popolnoma sama odpraviš na večerjo, si brez slabe vesti v službi vzameš dan prosto in ga imaš samo zase, cel dan prebiraš knjigo in ne počneš nič drugega… Nešteto stvari je s katerimi si lahko ustvariš nepozabne, mirne, nore, divje, vesele poletne spomine.

  4. Obvezna udeležba vsaj enega koncerta

  To je nekaj, kar ne smeš izpustiti to poletje! V teh mesecih se odvija ogromno festivalov, koncertov in dogodkov in zagotovo je vsaj na enem izvajalec, ki bi ga rada slišala v živo. Zapomni si to poletje po nepozabnem koncertu! Lahko se odpraviš tudi na krajši oddih v sosednjo državo na festival, medtem pa raziskuješ mesto – dve muhi na en mah!

  5. #ženskivečer

  cocktails

  Poletni večer, koktajli, oblekice in ženske debate pozno v noč!

  Pokliči svoje najljubše bejbe, izberite vroče outfite, naredite si najboljši make-up kar zmorete in se odpravite v mesto! Naročite cosmopolitane, analizirajte tipčke, smejte se in preživete nepozabno poletno noč!

  6. Ni poletja brez piknika

  In to je še kako res! Z družino ali prijatelji si rezervirate kar cel dan za druženje ob pravi poletni hrani!

  7. Čaroben večer …

  Zagotovo imaš nekaj skritih želja? Morda ti bodo utrinki izpolnili nekatero od njih! Opazovanje utrinkov v jasni noči je ena izmed najbolj magičnih stvari na našem planetu in nekaj, kar moraš storiti vsaj enkrat v tem poletju. #namig: Čarobni poletni meteorski roj Perzeidov se bo zgodil iz 12. na 13. avgusta!

  8. Opazovanje sončnega zahoda

  soncni_zahod

  Odpravi se na izlet do obale in uživaj v magičnih trenutkih z najljubšo osebo!

  Odpravi se na izlet, po možnosti na morje oziroma na lokacijo, ki bo opazovanju sončnega zahoda dala še poseben čar. V poletnem času so sončni zahodi resnično nekaj očarljivega. Vzemi dekico ali brisačo, se udobno namesti in ob pogovorih ali v tišini uživaj v momentu.

  9. Kopalke, brisače in skok

  Voda je enostavno nekaj najbolj osvežilnega v vročih dneh (poleg cocktaila seveda) in zato jo čez poletje izkoristi kolikor jo le lahko! Plavaj v jezeru, reki, oceanu … Pojdi lovit ribe ali zaplavaj v bazenu. Uživaj v ležanju ob valovih ali pa se odpravi na barko! Tisoč možnosti imaš za skok v vodo!

   10. Šotor, narava in žuželke

  poletno_kampiranje

  Zamenjaj hotel za kakšno noč med drevesi! Verjemi, to bo kot balzam za tvojo dušo!

  Odklop v naravi je resnično neverjetna izkušnja! V kolikor si vsaj malo ljubiteljica narave, se enkrat odpravi kampirat – lahko nekam ob reki, na festival ali na morje.

  11. Odklop od tehnologije

  Spočij si oči in možgane ter se čez dan odklopi od interneta, televizije in telefona. Končno preberi kakšno dobro knjigo, preživi cel dan s starši ali pa si privošči celodnevno spa razvajanje!

  12. Turistka kar doma

  turistka

  Kot tipična turistka se potepaj po naši prestolnici, fotografiraj, oglej si brezplačne muzeje in se odpelji z vlakcem do gradu!

  Za en dan se odpravi v našo prelepo prestolnico, obleči se kot turistka z obveznim klobučkom, prisrčnim nahrbtnikom in preživi dan malo drugače. Obišči brezplačne muzeje, sprehodi ali se odpelji z vzpenjačo do gradu, se fotkaj na vseh tipičnih turističnih točkah (beri razgled z gradu, Prešeren in pred najljubšo trgovino z oblačili), sprehodi se po velikem parku, obvezno spij kavico ob Ljubljanici in se odpelji z ladjico po reki. Sliši se prav zabaven dan, kajne?

  13. Simpatični 1-dnevni izleti

  Odpravi se na čim več izletov! Naša državica je čudovita, polna čudovitih naravnih znamenitosti in prisrčnih mest, ki kar čakajo, da boš z njimi naredila selfie in hkrati ustvarila res nepozabne poletne spomine. Lahko se zgodaj zjutraj odpraviš tudi čez mejo in v enem dnevu doživiš celo dogodivščino! Boljše to kot pa gledanje serij cel dan – verjemi, te bodo počakale nate!

  14. Sladoled, sladoled, sladoled …

  Eden izmed razlogov zakaj imamo radi poletje, je zagotovo sladoled brez slabe vesti! Privošči si ga in uživaj v raziskovanju novih osvežilnih in sladkih okusov. Mmmmm ….

  15. Načrtuj POLETNO ZABAVO!

  Za konec pa – organiziraj pravo poletno žurko, na kateri ne sme manjkati popolnih dekoracij kot so:

  • samorogi
  • flamingoti
  • ananas (sadje, lončki, majica z potiskom ananasa – karkoli samo da je!)
  • .. enako velja za lubenico
  • osvežilni koktajli
  • dežnički v kozarcih
  • kopalke
  • vodni baloni
  • še več pisanih balonov, ker zakaj pa ne?
  • zastavice
  • pozitivna glasba s hudimi, plesnimi hiti
  • selfie-palica
  • polaroid
  • in seveda – družba, s katero najraje preživljaš poletne dni!
  poletna-zabava

  Organiziraj najboljšo poletno zabavo leta!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje