Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huaweieve nove prave stereo brezžične slušalke FreeBuds 5i so posebne, saj toliko funkcij in tolikšno kakovost redko vidimo v izdelku za manj kot sto evrov.

  Odločitev, katere brezžične slušalke kupiti, še zdaleč ni preprosta. Prepričati se morate, da so udobne, da ne izpadajo iz ušes, da nudijo, kar potrebujete, zahtevate in želite ter da ne bodo po nepotrebnem izpraznile denarnice. To je obenem največja prednost brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds 5i, ki so kot zadnje obogatile bogato ponudbo serije FreeBuds, v kateri bo vsakdo zase našel popoln model. V nadaljevanju vam predstavljamo deset dejstev, sladkih skrivnosti, v katerih še posebej izstopajo in zaradi katerih boste s težavo našli podobne v ponudbah drugih izdelovalcev.

  Prave brezžične stereo slušalke (TWS) Huawei FreeBuds 5i v razredu cenovno prijaznejših prinašajo tehnologije in funkcije do zdaj rezervirane za vsaj še enkrat dražje naprave. Obenem jih odlikuje izreden dizajn in estetika, zaradi česar bodo po njih posegali predvsem mladi. Zdaj pa k dejstvom, ki jih kažejo v nadvse zanimivi luči.

  1. Sodijo med lažje slušalke, saj posamezni ušesni čepek tehta le 4,9 grama. Po zaslugi lahkotnosti, za 7 milimetrov krajše paličice (nova dolžina 29 mm) in izrednega oblikovanja lepo sedejo v uho, iz njega ne izpadajo in so udobne tudi za večurno uporabo.
  2. Navdih za obliko čepka in polnilno ohišje so oblikovalci našli v obliki vulkanskih skal na islandskih črnih plažah. Na voljo so v otoško modri, megleno črni in keramično beli barvi.
  3. Življenjska doba sodi med pomembnejše lastnosti vseh sodobnih pametnih nosljivih naprav. Nove slušalke nudijo do 6 ur predvajanja z vključenim aktivnim odpravljanjem hrupa (brez do 10 ur). Za dodatnih 18 ur (do 28 ur) pa poskrbi baterija v polnilnem ohišju.
  4. Ohišje nudi povečano odpornost na zunanje vplive po standardu IP54, zato boste slušalke zlahka uporabljali v vseh razmerah in ob vseh priložnostih.
  5. 10-milimetrski zvočni gonilnik s polimerno membrano zvok reproducira na frekvenčnem območju med 20 in 40.000 Hz. Še enkrat širšem kot večina slušalk v cenovnem razredu pod 100 evrov.
  6. Zmogljiva hibridna tehnologija z dvema mikrofonoma v čepku v načinu zelo visokega aktivnega odpravljanja hrupa, hrup zaduši za 42 decibelov. Polega tega sta na voljo še splošni in udobni način odpravljanja hrupa.
  7. Slušalke Huawei FreeBuds 5i so opremljene z dvojnim prilagodljivim algoritmom izenačevalnika zvoka (EQ). Ta zazna strukturo sluhovoda in način nošenja ušesnih čepkov ter temu primerno optimizira zvok v vseh frekvenčnih območjih za dosledno slušno izkušnjo.
  8. Zagotovljena je podpora za kodek zvoka visoke razločljivosti LDAC ob najvišji hitrosti brezžičnega prenosa digitalnega signala 990 kilobitov na sekundo ob 96-kiloherčnem vzorčenju in 24-bitni globini.
  9. Omogočeno je upravljanje preko na dotik občutljive površine na ohišju čepka. Zaradi tega so slušalke preproste za uporabo, saj ni treba za vsako spremembo zagnati sicer odlične aplikacije AI Life.
  10. Slušalke Huawei FreeBuds 5i podpirajo sočasno povezavo z dvema napravama, ne glede na njun operacijski sistem (Android, Windows ali iOS) in brezhibno preklapljanje. Seveda se bodo najbolje počutile povezane s pametnimi telefoni Huawei, kot je vodilni model Huawei Mate 50 Pro ali modela srednjega razreda Huawei nova 10 ali Huawein nova 10SE. Ravno tako jih lahko povežete z vrhunskimi pametnimi urami, kot sta Huawei Watch GT 3 Pro ali cenovno dostopnejša Huawei Watch GT 3 SE.

  Slušalke Huawei FreeBuds 5i, ki so za 99 evrov na voljo od februarja, odlikujejo vrhunske zvočne tehnologije, neponovljiva estetika, bogat nabor funkcij, odlične možnosti povezovanja in dolga življenjska doba baterije. To so hkrati tudi glavni razlogi, zakaj jih morate imeti in zakaj trdimo, da predstavljajo izredno dober nakup!

  Več izveste na: https://consumer.huawei.com/si/headphones/freebuds5i/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje