Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Inovativne tehnologije lahko v mnogočem olajšajo spremljanje zdravja in omogočijo v primeru potrebe hitrejši odziv. V ta namen je na voljo veliko različnih naprav in aplikacij, med njimi sodi na vodilno mesto pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro. Primerna je kot vodnik do dobrega počutja in obenem svetovalec za doseganje zdravih navad.

  K blaginji usmerjene tehnologije

  Vzdrževanje dobrega zdravja in telesne pripravljenosti je postalo pomembnejše kot kadarkoli prej. Telesno in duševno počutje je sicer zelo osebna stvar, a hkrati kulturni trend, ki ga med drugimi spodbujajo družbeni mediji. Morda ste prepričani, da imate zdrav življenjski slog, vendar se dostikrat izkaže, da ni tako. Koliko korakov dnevno naredite? Manj kot 10 tisoč? Spite 8 ur, a se vseeno počutite utrujeni? Sta kdaj pomislili, koliko časa telo in um počivata v globokem spanju? In še. Kakšna je raven stresa? Na vsa ta vprašanja vam lahko pomaga odgovoriti pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro. Preverite, kako!

  Več gibanja

  Vsi vemo, da je gibanje pogoj dobrega počutja in zdravje. Redko kdo se tega ne zaveda, vendar nekaterim primanjkuje volje, motivacije. Pri tem najdete zvrhan koš izgovorov, da trenutek ni pravi za vadbo. Med tekom ne morete izmeriti časa in razdalje. Vadba s telefonom je manj udobna. Nenehno je treba skrbeti, da so baterije polne. Se sliši znano? Kaj pa, če nenadoma vsi izgovori izginejo, kar se bo zgodilo, ko začnete uporabljati pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro.

  Ne glede na to, ali spoznavate nove športe ali želite premakniti meje svojih sposobnosti na novo raven, pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro nudi več kot 100 vadbenih načinov, med katerimi je 17 profesionalnih športnih načinov in 85 načinov po meri. Za vsako vadbo, med njimi sta tudi ples in joga, bo ura beležila čas, porabljene kalorije, srčni utrip in nato prikazala analizo ter predlagala čas okrevanja. Zabeleženi podatki so na preprost način na voljo v aplikaciji Zdravje in jih je mogoče hitro deliti s prijatelji na družbenih omrežjih.

  Nikar ne pozabite na redne sprehode, ki jih bo ura prav tako zabeležila in postala vaš najbolj zvest osebni trener, ki bo ves čas z zapestja spremljal telesne dejavnosti.

  Beleženje kakovosti spanja

  Se ponoči večkrat prebudite? Imate težave zaspati? Ali se zjutraj počutite utrujeni, čeprav menite, da ste dobro spali. Spanje je osnovna fiziološka potreba, ki ji namenimo tretjino življenja, zato je kakovost spanja izrednega pomena. Ne gre samo za dolžino, enako pomembne so tudi faze spanja. Zaradi tega je vredno preveriti kakovost spanja in izkoristiti možnosti inovativne tehnologije TruSleep 2.0 vgrajeno v pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro.

  Če želite ostati zdravi in se dobro počutiti, spite vsaj 8 ur na noč. Študije namreč kažejo, da je spanec prav tako pomemben kot redna vadba in uravnotežena prehrana. Poleg tega imajo osebe, ki trpijo za pomanjkanjem spanja, večji apetit in njihov dnevni kalorični vnos je višji. Oglejte si poročila o spanju, ki zajemajo analize več dejavnikov kot so trajanje spanja, delež lahnega in globokega spanja, aktivno (REM) spanje, trajanje globokega spanja, število prebujanj in celo kakovost dihanja. Tako boste prepričani, da spite dovolj, medtem ko si bo vaše telo popolnoma opomoglo.

  Poskrbite za srce

  Študije tudi dokazujejo, da stres in slab spanec povečujeta verjetnost bolezni srca in ožilja. Dejavniki tveganja z resnimi posledicami, zato je vredno redno spremljati njihovo raven. Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro pomaga poiskati najboljše načine sprostitve in poti do udobnega in preprostega življenjskega sloga, ki je pogoj zdravja. Ura je sposobna slednja najpomembnejših telesnih znakov, vključno s srčnim utripom.

  Spremljanje srčnega utripa je natančnejše po zaslugi nove tehnologije Huawei TruSeen 4.0+ in izpopolnjenega tipala manj občutljivega na motnje med gibanjem. Pametna ura Huawei Watch GT 2 utripa spremlja med tekom, plavanjem ali ukvarjanjem z drugimi športi, opozarja v primeru previsokega utripa in med drugim prikazuje podatke o vnosu kisika in času okrevanja. Kadar jo uporabite za nadziranje zdravja, podpira stalno 24-urno beleženje, spremljanje utripa med mirovanjem, strokovno spremlja kakovost spanja, meri raven stresa in zaznava raven kisika v krvi (SpO2).

  Ne pozabite na boj s stresom

  Hitro življenje, delovne obremenitve, številne poklicne in zasebne zadolžitve, zapleteni medsebojni odnosi, občutek negotovosti in še mnogo drugega vpliva na raven stresa. Kako se spoprijeti z nervozo? Zagotovo vam bo pomagala redna telesna vadba. Poleg nje je vredno poskusiti nadzorovati stres s primernimi tehnologijami.

  Pametna ura Huawei Watch GT 2 Provključuje tehnologijo TruRelexs, ki pomaga lajšati stres, tako da spremlja spremenljivost srčnega utripa ter zagotavlja podatke o stresnem indeksu. Prav tako vas opozori, ko predolgo sedite in vam predlaga krajše gibanje oziroma vaje. Z vsem tem zagotavlja podatke, ki vam pomagajo razviti zdrave navade in zdrav življenjski slog.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje