Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nekoč ste odšli v trgovino, da bi kupili kolo, ki vam je bilo všeč oziroma ga je trgovec imel na zalogi. Danes ni več tako preprosto. Pred nakupom si morate odgovoriti na veliko vprašanj in še potem, se lahko zaplete?

  Kaj sploh potrebujete? Za kaj boste kolo uporabljali? Za vožnjo po mestu ni nujno, da ima odlične vozne lastnosti in lahek okvir, pomembnejše je, da ima blatnike in morda še košarico, v katero boste odlagali stvari. Morda vas zanimajo daljše cestne poti. Potem je primerno lahko kolo s tankimi gumami in velikimi, vsaj 28-palčnimi platišči. Vendar ste z njim obsojeni na boljše ali slabše ceste. Kaj pa, če bi radi s kolesom drveli čez drn in strn po gozdnih brezpotjih? V tem primeru bo za vas prava izbira gorsko kolo s širokimi gumami, sicer manj primernih za vožnjo po urejenih površinah.

  Velikost je vedno pomembna

  Spet se lahko spomnite, kako je bilo nekoč. Kolesa ste prilagajali z dvigovanjem in spuščanjem krmila in sedeža. Še vedno je to sicer mogoče, vendar morate kupiti okvir oziroma kolo, ki je prilagojeno vaši velikosti. Najbolje je, da vam pri tem pomaga strokovnjak, saj bosta neprimerna oblika in velikost kolesa med kolesarjenjem zagotovo povzročila bolečine. Ko ste izbrali izdelovalca in tip kolesa, izberite še primerno velikost in upoštevajte, da je ne označujejo vsi enako.

  Kaj pa dodatki?

  Pomembna podrobnost pri izboru primernega kolesa so dodatki. Ko izbirate med dvema s podobno ceno, naj ima prednosti tisti, ki nudi blatnike, košarico, odsevnike in sijalke. Drugače vedite, da boste morali vsaj nekatere dokupiti. Na žalost so kraje koles običajne, zato je pametno, če sočasno kupite še kakovostno ključavnico, ki jo je težje vlomiti. Iz trgovine tudi nikdar ne odidite brez prednje bele in zadnje rdeče luči, saj sta zakonsko obvezni in vam lahko rešita življenje.

  Tehnologija, ki lahko pomaga

  Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je idealna spremljevalka kolesarja. Ponuja namreč širok nabor podatkov, ki jih lahko beleži, med njimi prevoženo razdaljo, hitrost, vzpone in še mnogo tega. Obenem z glasom opozori v primeru odstopanj od običajnih ravni, kar lahko pomaga, da dosežete optimalno raven treninga.

  Navdušeni boste nad dvema tednoma, kolikor lahko zdrži baterija v idealnih razmerah, vendar vam bodo všeč tudi funkcije, ki vas lahko rešijo iz zagate. Kdo ne bi bil rad pravočasno obveščen o padcu zračnega pritiska, saj lahko kaže, da se pripravlja na nevihto. Ali pa funkcija »Poti nazaj«, ki ves čas kaže smer proti izhodišču, kjer ste začeli beležiti kolesarski trening.

  Ura bo ves čas beležila telesne znake in po zaključenem treningu celo svetovala primeren čas za okrevanja. Medtem bo spremljala kakovost spanja, beležila srčni utrip in analizirala dihanje in dajala napotek za kar se da učinkovit počitek.

  Nikakor tudi ne bo odveč, da prikazuje obvestila s telefona, služi kot daljinski upravljalec kamere in da je preko nje mogoče sprejemati telefonski klic. Vsestransko uporabno za kolesarja, saj je bolje, da med vožnjo ne umakne rok s krmila.

  Popoln ekosistem naprav Huawei

  Za popolno opremljenost lahko k uri Watch GT 2 Pro dodate še nov telefon Huawei P smart 2021. Ta je le ena od naprav, ki jih je Huawei predstavil nedavno. Pridružuje se seriji telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, brezžičnim slušalkam FreeBuds Pro in FreeLace Pro, še eni športni pametni uri Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti ter prenosnim računalnikom MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro, ki jih odlikujejo zmogljivost, kompaktnost in tehnologija Huawei Share za hitro povezovanje z mobilnimi napravami.

  Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje