Hitreje ko boš opazila naslednje znake, več možnosti imaš, da lahko hitreje odpraviš problem, ne da bi prišlo do kaj hujšega ali celo srčne kapi! Če kadarkoli opaziš naslednje simptome, si jih zapiši in se čimprej odpravi k svojemu zdravniku. Ženske pravijo, da so večino teh znakov opazile nekaj tednov ali mesec preden so doživele srčni napad – a niso ničesar storile, zato so bile posledice toliko hujše!

Znaki, na katere bodi pozorna

  • Tako kot večino žensk, si verjetno tudi ti zaposlena večino časa. Skrbiš zase, družino, stanovanje, delaš in še tisoč drugih stvari. In posledično si zelo utrujena. Po navadi je to normalno, a v nekaterih primerih je lahko tudi smrtno nevarno. Zato bodi pozorna, ali gre za “novo” utrujenost ali tisto običajno, katero si že navajena. V kolikor pa si utrujena po na primer hoji po stopnicah, ki te prej ni utrudila, počneš nekaj enostavnega in si zelo zadihana, pospravljanje postelje te kar naenkrat naredi utrujeno – takšni primeri so lahko zaskrbljajoči in takrat moraš te znake jemati resno!
  • Potenje in zadihanost sta lahko prav tako znaka vredna skrbi! V kolikor se začneš potiti pri enostavnih stvareh oziroma dejanjih, ki ti prej niso povzročala potu ali zadihanosti, je čas, da začneš opazovati, kdaj se ti to dogaja in problem opišeš zdravniku.
  • Kadar ima nekdo težave s srcem, to sproži živce na tem področju, medtem pa bolečino lahko čutite tudi drugje. Bolečina v čeljusti, hrbtu ali rokah lahko pokaže določeno srčno stanje. Še posebej takrat ko se začne neugodje in konča, ko nehaš telovaditi, gibati –  takšen primer moraš preveriti pri zdravniku!

Kaj narediti, ko opaziš kakšen simptom

Če opaziš omenjene simptome, si zapiši na list kaj se ti je dogajalo in predvsem med katerimi aktivnostmi se ti je to dogajalo. Ne pozabi mu povedati o morebitnih sorodnikih, ki so imeli oziroma imajo probleme s srcem. Tudi stres je lahko eden izmed pomembnih dejavnikov, ki lahko vplivajo na srce, zato velja, da zdravniku omeniš tovrstne težave!

Znebite se stresa, uživajte zdravo hrano, se veliko gibajte in recite ne škodljivim razvadam!

Praktična uporabnost Biospectrum tehnologije

Poleg zdravnika ti lahko pomagajo pri tovrstnih težavah tudi strokovnjaki iz Biospectrum centra! Biospectrum tehnologija se je preko kliničnih raziskav in laboratorijski izvidov dokazala za zelo uspešno na raznih težavah in boleznih. Po izumu in patentu po letu 1985 je bilo opravljeno več kot deset tisoč raznih raziskav in analiz, ki potrjujejo uspešno delovanje Biospectrum aparatov na omenjenih boleznih.
Biospectrum tehnologija deluje po termičnem, netermičnem in akupunkturnem principu hkrati. Deluje globinsko, zato doseže vse notranje organe in tkiva. Vzpostavi se pretok energije po meridianih, aktivira se delovanje celic, poveča vibracijsko stanje atomov, molekul in samih celic. S tem se pospeši razne biokemijske reakcije, ki so nujno potrebne za učinkovito delovanje organizma. Vrši se proces samozdravljenja. Več o Biospectrum terapiji pa si lahko preberete tukaj.