Oven

21. 3. – 20. 4.

Komunikacija vam bo predstavlja sol in aromo življenja. Zavedati se boste morali, da so prijetne besede tiste, ki najdejo ključ do srca. Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Saturnom, to pa kaže daljđe in bolj zahtevne poti. Sprostila vas bo narava ali dobra knjiga.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Energija Lune vam bo podarila zaupanje v moč ljubezni. Po zvezdnih namigih je razbrati, da se vam bodo odprle nove in vam neznane poti. V ospredju bo Saturn, ki vam bo pokazal prave vrednote in smernice. Pozitivni premiki bodo na delovnem mestu in to vam bo v osebno pomoč.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Združili boste svoje znanje, prilagodljivost in zvedavost in tako dosegli mnogo več. Do srede boste morali delati na modrosti in preudarnosti. Blizu vam bo planet duhovnosti in iluzij Neptun in skozi to boste spoznali pojem romanike in harmonije. Konec tedna se vam bo izpolnila srčna želja.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Venera vam bo v tem tednu podarila notranjo voljo in pogum. Tako boste preprosto sijali in pridobili vse tiste stvari, ki si jih boste želeli. V ospredju bo duhovna preobrazba in intuicija. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. Skozi pogovor boste razrešili nekaj, kar vas boli. Služba: dinamični preobrati.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Sonce in Jupiter bosta združila moči. Torej vas čaka teden ustvarjalnih idej, navdiha in osebne sreče. Ključ do uspeha bo v tem, da si boste na pravilen način postavili lastna pravila ter se jih držali. Odlično se boste počutili na pogovoru s prijatelji. Doma vam bo v pomoč srčni izvoljenec.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Aspekt med Merkurjem in Pluton prinaša dobre ideje in zamisli. Stopili boste v ospredje in svoje mnenje sporočili na odločen način. Spremljala vas bo sreča, dobre možnosti za osebno rast in kopica ugodnih rešitev. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in od njega se boste učili in pilili. Srečen dan: petek.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Odločitve, ki jih piše življenje, bodo preudarne in samozavestne. Pridobili boste dodatno energijo in moč ter tako pogumno odšli naprej. V ospredju bosta energiji Venere in Urana, ki bosta ponudili preobrat na osebni in duhovni ravni. Sprejeti boste morali neko dodatno odgovornost.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Daleč v ospredju bo modrost, ki vam jo bo podaril Saturn skozi omejitve. Venera vam bo podarila ugodnosti romantike in srčnosti. Znali se boste postaviti zase in prisluhniti vam dragim ljudem. Poglobiti se boste morali v nova znanja in poiskati navdih v naravi ali športnih aktivnostih.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Jupiter, s katerim ste povezani vse življenje, vam bo ponudil navdih in ugodne priložnosti. Blizu vam bo optimizem in za resnico se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Sreda in četrtek prinašata prelomnici duhovnih razsežnosti. V ljubezni bo v ospredju harmonija in romantični preobrati.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Če boste prisluhnili svojemu srcu, vas bo spremljala sreča in paleta ugodnosti. Naklonjen vam bo Uran in to boste znali sprejeti v lastno korist. Zmernost vam bo koristila tako v ljubezni, kot na delovnem mestu. Čustveno se boste spremenili in pridobili zaupanje vam drage osebe.

 

Vodnar

21. 1. – 18. 2.

Venera in Uran prinašata navdih in dobre iztočnice osebne preobrazbe. Odkriti boste svoje vrednote in si na novo postavili neka pravila. Dinamika odločitev bo v pogledu krajših poti, učenja in pri pridobivanju informacij. Novi začetki vam bodo v navdih in spodbudo.

 

Ribi

19.2. – 20. 3.

Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. Pogovoriti se boste morali o svojih občutkih. Slediti svojemu srcu vam bo v ponos. Do srede boste morali razrešiti nekaj iz preteklosti. Romantična energija vas bo polepšala. Na delovnem mestu sledi nagrada in uspeh.

 

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna