Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21.3.. – 20. 4.

  Merkur v vašem znamenju vam bo podaril paleto uporabnih informacij in intelektualnih izzivov. Zavedajte pa se, da bodo samo prijetne besede našle ključ do srca. Od srede dalje boste doživeli razcvet v ljubezni. Teden v sebi skriva priložnosti za osebno in duhovno rast ter napredovanje v modrosti.

   

  Bik

  21.4. – 20. 5.

  Venera, s katero ste povezani vse življenje, se bo sprehajala nazaj po nebesnem nebu, kar pomeni, da bo v ospredju preteklost in raziskovanje. Čustveno boste nekoliko bolj obremenjeni. Naklonjen vam bo Mars, ki prinaša notranja moč, drznost in učinkovite rešitve. Služba: dinamični preobrati.

   

  Dvojčka

  21.5. – 20. 6.

  Poglobili se boste v znanja, s katerimi ste odlašali, in pridobili zanimiv spekter informacij. Naklonjena vam bosta Venera in Merkur, ki prinašata notranjo trdnost in harmonijo. Odlično se boste počutili med ljudmi in v skupinskem delu. Borili se boste za osebno svobodo.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Polna Luna (nedelja) vam bo podarila notranjo moč, drznost in učinkovitost. Tako boste v celoti kos obveznostim. Rdeča nit tedna bo preobrazba in raziskovanje neznanih znanj. Mars vam po daril mnogo dinamičnih odločitev v skupinskem delu, na področju prijateljstva in osebne svobode.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Dinamičen aspekt med Soncem in Saturnom prinaša večno učenje in pridobivanje znanj, ki bodo zelo zanimiva, poučna in dinamična. Omejitve, ki jih bo pripravilo življenje, boste morali sprejeti na odprt način. Preobrati se bodo vrstili tako na delovnem mestu in v ljubezni, kjer bo romantično.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Notranja modrost bo tista, ki vam bo v pomoč in oporo. Naklonjenost Merkurja in Venere boste dobro izkoristili za prijetne besede in skladne. V sredo vas po zvezdnih namigih čaka preobrat na delovnem mestu. Dogodki se bodo zavrteli v dinamično smer, vendarle ne bo vse po vaše.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Namigi srčnega izvoljenca vam bodo prinesli nekaj dobrih iztočnic za osebno in duhovno rast. Določiti si boste morali nova pravila v pogledu diplomacije in se postaviti v ospredje. Venera vam bo podarila dobro izbiro in nenavadne preobrate. Razmisli boste morali, kaj vas osreči v globini srca.

   

  Škorpijon

  24.10. – 22. 11.

  Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje vam bodo ogledalo in če vam bo to všeč, ali ne. Naklonjenost Marsa boste izkoristili za dinamične odnose, učinkovite rešitve in pogovor. Dejstvo je, da boste v tem tednu morali reči bobu bob. Strasti se bodo nadaljevale v intimnosti doma.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Dinamika Sonca in Jupitra prinaša razcvet na osebni in duhovni ravni. Vseeno je modro, da boste vnaprej naredili načrt ter se ga držali. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali. V ljubezni boste hrepeneli po osebni svobodi. Alternativna oblika bo pisanje svojih občutkov.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Rdeča nit tedna, bodo odnosi in prijetni dogodki v intimnosti doma. Mars in Saturn bosta tista, ki vam podarita dodatno motivacijo in energijo. Roko na srce, zadeve se bodo odvile po pričakovani poti. Kljub razburkanem morju bo ladjica romantike varno prispela v pristan. Srečen dan: četrtek.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  V ospredju bo trma, katera bo morala prerasti v vztrajnost. Merkur vam bo pomagal razumeti ljudi, s katerimi se boste srečevali in dodal modrost ob pravem času. Notranja drznost vam bo koristila na delovnem mestu. Vendarle si boste morali zelo jasno postaviti osebne meje in pravila igre.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Odlikovala vas bo notranja volja in tako boste korak za korakom stopili v ospredje. Diplomacija vam bo v pomoč tako na delovnem mestu, kot ljubezni. Romantična energija vas bo polepšala, saj vam bo naklonjena Venera. Teden bo ugoden za čustveno in finančno varnost.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje