Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  (21.03. – 20.04.)

  Venera v vašem znamenju vam bo odprla nova obzorja in motivacijo. Na delovnem mestu bo priložnost svetlobnih preobratov. Pravzaprav boste morali popaziti, da ne boste iskali lažjih poti. Notranje se boste pilili in učili duhovnih zakonitosti in ezoteričnih veščin.

   

  Bik

  (21.04. – 20.05.)

  Prisluhnili boste glasu svojega srca. Tako se boste odločili pravilno in našli vero in upanje. Sprostili vas bodo pogovori, prijetna glasba in narava. Omenjene reči bodo polepšale življenje in vam podarile krila. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni. Varujte se prirojene trme.

   

  Dvojčka

  (21.05. – 20.06.)

  Blesteli boste na delovnem mestu in korak za korakom napredovali v znanju. Morda ne boste takoj dosegli tistega, česar si boste želeli. Življenje vam bo ponudilo možnost za osebno rast. S svojim znanjem in izkušnjami boste radi pomagali drugim ljudem. V ljubezni se bodo kresale iskre sreče.

   

  Rak

  (21.06. – 22.07.)

  Zvezdni ples bodo plesale samske predstavnice in samski predstavniki. Na delu bo Amorjeva puščica in tako bo prijetno in veselo. Življenje vam bo ponudilo novo možnost in osebnostno rast. Blesteli boste v službi. Resnica bo ta, da boste imeli več nalog in obveznosti – toda vsemu boste kos.

   

  Lev

  (23.07. – 22.08.)

  Jutra vam bodo pričarala posebno veselje. Sprostila vas bo dinamična glasba. Na dogodke, ki bodo prihajali, boste morali pogledati iz drugega zornega kota. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo. V ljubezni boste morali jasno in glasno povedati svoje mnenje.

   

  Devica

  (23.08. – 22.09.)

  Toplo sonce bo ogrelo vaše srce. Pridobili boste upanje in energija se bo širila in rasla. Na svoj način vas bodo privlačile skrivnosti in tiste dejavnosti, ki tako ali drugače odstopajo. Izzivi na delovnem mestu bodo stopili v ospredje. Družili se boste z ljudmi, ki vam bodo kazali prave poti.

   

  Tehtnica

  (23.09. – 23.10.)

  Sledili boste svoji resnici. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje in sledili ugodnim vetrom v službi. Pri vsem tem ne boste smeli spregledati smerokazov. Zadeve boste morali reševati postopoma in korak za korakom. Nujno se bo prilagoditi v ljubezni.

   

  Škorpijon

  (24.10 – 22.11.)

  Imeli boste polne roke dela in delovnih obveznosti. Zadev se boste lotili postopoma in temeljito. Morda boste celo malo prehitevali in se že v tem obdobju odločili za spomladansko čiščenje. Ljubezenska sreča bo podobna gugalnici in pravilno bo, da boste usmerili svoje misli v pozitivni smeri.

   

  Strelec

  (23.11. – 21.12.)

  Romantična doživetja vam bodo pomagala tako na osebni, kot duhovni ravni. Svoje mnenje boste povedali odločno in vendarle boste morali popaziti na ostrino besed in mišljenja. Nakazano je, da vas bodo sprostili sprehodi in da boste odločni dokončati nekaj iz preteklosti.

   

  Kozorog

  (22.12. – 20.01.)

  V igri usode boste imeli več odločitev. Sprejeli boste tisto, katera vam bo prineslo veselje. Dokazali boste, da zadevam znate priti do dna in tako boste doživeli kopico uspehov. Nekoliko težje bo v primeru, da se bodo stvari odvijale drugače. Sprostili vas bodo pogovori in izmenjava mnenj.

   

  Vodnar

  (21.01 – 18.02.)

  Spodbudne iztočnice boste dobili v komunikaciji. Nakazano je, da boste veliko na poti in med ljudmi. Stvari se bodo širile na drzen in temeljit način. Tako najdete v sebi moč, da boste na kreativen način kos izzivom, ki bodo prišli. Služba: sledili si bodo nenavadni preobrati.

   

  Ribi

  (19.02 – 20.03.)

  Pluli boste po nekoliko nemirnem morju. Zadeve se bodo odvijale na drzen način in našli boste tudi pot do osebne sreče. Tišina vam bo vlila zaupanje in dobili boste odgovore na svoja vprašanja. Službeno boste kreativni in finančno uspešni. Ljubezen: občutila se bo močna potreba po čustveni varnosti.

   

  Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog in ustanovitelj astrološkega društva Modra luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje