Zapiši si v srce,
da je vsak dan najboljši dan v letu.

Oven
21. 3. – 20. 4.
Merkur in Mars bosta v tem tednu krojila usodo in prinesla mnogo prijetnih trenutkov, tako v pridobivanju znanja, kot v komunikaciji. Seveda pa si boste morali postaviti osebne meje in pravila igre ter se jih držati. Prijetni trenutki se bodo odvijali v ljubezni, kjer bo daleč v ospredju romantika.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Izgubljeno energijo vam bo v celoti povrnila narava. Napredovali boste na osebni ravni in tako pridobili dodatno moč in motivacijo. Uran vam bo podaril nekaj alternativnih možnosti in želje po spremembi, tako boste na simboličen naredili zaključke. Ljubezen: slediti bo potrebno glasu srca.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Merkur, ki se bo gibal nazaj po nebesnem nebu, si bo vzel dopust in tako bo nekaj zdrave previdnosti potrebno pri vseh oblikah komunikacije. Razrešili pa boste nekaj iz svoje preteklosti in se poglobili v znanje, ki je za vas uganka. Zabaven bo petek, ko se družite s prijatelji.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Rast Lune v sebi skriva notranjo moč in dodatno motivacijo. Popaziti boste morali na svoje misli, kajti so ključne in s tem aktivno vplivajo na vaše odločitve. Na delovnem mestu se bodo zadeve na koncu uredile v vašo korist. Jupiter vam bo pomagal, da se boste na pravi način postavili zase.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Simbol tedna bo kolo, ki se vrti in v sebi skriva blagostanje. Odlikovala vas bo magnetična energija in tako boste lahko kos vsem tistemu, kar vam bo v danem trenutku pomembno. Raziskovanje preteklosti bo v ospredju, pri tem pa boste spoznali tudi zadeve, ki so vam v osebno pomoč.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Sonce in Merkur združita moč v petek in tako se obeta za vas teden, ki bo poln izzivov. Glede na retrogradnost Merkurja (pomikanje nazaj) bo tudi nekaj zapletov in zanimivih rešitev. Pomembno vlogo bo igrala sprostitev, še posebej glasba. Podarjena vam bo jeklena moč in volja.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Teden v sebi skriva nenavadne preobrate in zamisli. V ospredju bo preteklost, ki vam ne sme biti breme, ampak se iz nje lahko nekaj uporabnega naučite in izluščite zrno modrosti. V petek bo v ospredju Merkur in vam bo pomagal pri neki poslovni odločitvi. Šteje pa previdnost in upoštevanje drobnega tiska.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Odprle se vam bodo nove poti in številčne možnosti za osebni in duhovni napredek. Poglobili se boste vase in sledili svoji intuiciji. Naklonjenost Merkurja in Marsa boste sprejeli pri raziskovanju, odkrivanju znanja in pogovoru. Popaziti pa boste morali na fizično energijo in zdravje (dihala).

Strelec
23.11. – 21.12.
Kljub osebni sreči in zaupanju vas bo v tem tednu doleta osebna preizkušnja. Spremembe, ki jih piše življenje bodo na svoj način poučne. Spoznali boste, da ni vse odvisno od vas in da je zaradi tega nujno, da se prilagodite ali pogovorite. Služba: pozitiven preobrat na delovnem mestu.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Spremljala vas bo osebna strogost in doslednost. Sprostitev vas čaka v prostem času in ljubezenskih dogodivščinah. Naklonjenost Neptuna boste sprejeli v raziskovanju sebe in odnosa do življenja. Seveda pa se boste morali že v sredo, najkasneje pa v četrtek postaviti na lastne noge.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Združili boste svoje znanje in neposrednost. Odločitve, ki jih piše življenje bodo za vas spontane in se znali prilagoditi. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v komunikaciji. Na osebni ravni pa se bo potrebno izogibati trme. Uspehi se bodo nadaljevali v soboto, ko vam bo naklonjen Uran.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Kocke usode se bodo dolgo vrtele in padle na pozitivno stran v ljubezni. Venera, čutna lepotica mitologije vam bo naklonila romantično dogodivščino. Spremljala vas bo tudi magnetičnost in tako boste kos vsem svojim nalogam. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

vir: NeDelo