Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Napredovali boste na osebni in duhovni rasti. Planetne energije vam bodo naklonjene na delovnem mestu in v ljubezni. Našli boste modre besede in tako motivirali okolico. V sredo se bo potrebno sprostiti. Planet Mars vam bo podaril vztrajnost, delavnost in več učinkovitih rešitev.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Odkrili boste neko pozitivno lastnost, ki vam bo pomagala razumeti moč življenja. Prvi krajec (07. november) se bo dotaknil vaših čustev in odkrivanja lastnih posebnosti. Dinamično bo v pogledu ljubezni in sodelovanja, težko bo, v kolikor ne bo vse po vaše. Popazite na zdravje!

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Od torka dalje boste sijali od dobrega počutja. Luna se bo tedaj sprehajala po vašem znamenju in vam prinesla neko zaupanje. Napredek bo razbrati v komunikaciji in pri vseh oblikah učenja. Spoznali boste, kako pomembno je, da stopite korak naprej in da pomagate tistim, ki so pomoči potrebni.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Energijo Marsa in Jupitra občutite v pogledu delovnih izzivov in ugodnih priložnosti. Svoje mnenje boste povedali na jasen in dinamičen način. Pravzaprav bo to odskočna deska za določeno napredovanje. Kljub povečani meri obveznosti, si morate vzeti čas zase in odkriti notranje veselje.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Sonce po Škorpijonu bo priložnost, da se poglobite v dejavnosti, ki temeljijo na principu duhovnosti in skrivnosti. Teden prinaša mnogo pozitivne energije in dinamike. Toda daleč v ospredju bo občutljivost. Koristne učinke bo imela tišina in pisanje svojih občutkov. Srečen dan: sobota.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Teden v sebi skriva mnogo obveznosti in delovnih nalog. Poiskali boste učinkovit način, da boste zadevam v celoti kos. Merkur v Strelec vam bo podaril zaupanje in intuicijo. V ljubezni se morate na svoj način prilagoditi in primeren dan za pogovor bo od srede dalje. Sledite svojim idealom!  

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Vaši nasveti bodo zelo zanimivi in uporabni. Znašli se boste v neki kočljivi situaciji in se odločili pravilno. Tako boste spoznali, da je včasih daljša pot pozitivna izbira. Povezava med Venero in Saturnom vam bo pomagala razumeti življenja in košček za koščkom podarila modrost.

  Škorpijon

  24.10. – 22. 11.

  Notranji nemir bo posledica stresa, zato se morate umiriti. Deloma bo za stanje odgovorna Luna (ponedeljek) in to bo tudi čas, da boste znali na pravilen način reči bobu bob. Globoko v sebi imate skrito moč in tako bodo vaše odločitve pravilne. Nekaj več preglavic bo v ljubezni!

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Pred vami je umirjen in zabaven teden. Mnogo časa boste preživeli v razmišljanju in kovanju načrtov. Vsekakor nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja. Pozitivni premiki na bolje bodo v ponedeljek. Vodila vas bo močna vera in zaupanje v dobro. Kajti dobro se z dobrim povrne.

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Teden bo v znamenju skupnih energij Venere in Saturna in tako boste našli prave odgovore. V svoje življenje privabljate ljudi, ki vam bodo na nezavedni plati učitelji in učenci. Neka dobra odločitev pade v sredo ali četrtek. Pričakovati je nekaj več ustvarjalnosti in umetnih dejavnosti.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Kocke usode so bodo obrnile v drugo smer, kot bo pričakovana. Sprva bo za vaš to šok, nekoliko kasneje pa alternativa, ki jo bo vredno sprejeti. Dinamična povezana Merkurja in Urana vas bo opozorila, da morate paziti na svoje misli in besede. Resnica pa je, da ste imeli zopet prav vi.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Teden bo v znamenju ljubezni in spoštovanja. Tako najdete v sebi neko trdnost in odločnost. Poiskati boste morali nekaj izzivov in napredovali v torek ali sredo. Besedno se boste ojačali. Energija med Marsom in Jupitrom bo tisti, ki bo prinesel mnogo dinamične energije, drznosti in učinkovitih odločitev.

   

  Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje