Prejšnji teden smo podrobneje spoznavali tehnologijo Biospektrum. Podjetje Zhoulin Bio-spectrum se ukvarja s terapijami in prodajo bio-medicinskih terapevtskih aparatov, ki pospešujejo mikrocirkulacijo, uravnavajo živčni sistem, krepijo imunski sistem, odpravljajo težave pri stresu, pospešujejo obnovo celic, uravnavajo telesno težo, poskrbijo za lepši izgled vaše kože in krepijo delovanje različnih telesnih funkcij.

Kaj pa o terapijah menijo pretekle stranke?

“Pri obisku so mi priporočili terapijo z aparatom Biospektrum,” pravi Simon Murko, ki se je tisti čas že slabo leto ukvarjal s težavami in bolečinami v spodnjem predelu hrbtenice. Zaradi stopnjevanja bolečin se postopoma ni bil več zmožen normalno gibati in opravljati svojih vsakdanjih opravil – pomagal si je z opornim pasom za podporo hrbtenice, vendar so bile bolečine še vedno prisotne. “Po petih terapijah se je stanje moje hrbtenice stoodstotno izboljšalo,” nadaljuje Simon. “Z uporabo aparata Biospectrum se je izboljšalo tudi moje življenje – opornega traku nisem več potreboval, začutil sem več življenjske energijo ter tako lažje končal študij in diplomiral.”

Podobno mnenje imata zakonca Nada in Ciril, ki tej prečudoviti sodobni tehniki, kot jo sama poimenujeta, pripisujeta ogromno število uspešnih rezultatov. Po opravljenih terapijah z aparatom Biospectrum, se Cirilu ni več potrebno ukvarjati z ostrimi bolečinami v kolku in kolenu. Zaupal nam je, da se s tem aparatom razvaja večkrat, tudi če nima težav.
Nada pa pripoveduje: “Pomoč sem začela iskati, ko se je zapletlo pri zdravljenju zoba. Konica zobne igle se je zarila skozi zobno korenino v kost sinusa in bila operativno odstranjena, vendar se mi je v sinusu nabirala gosta sekrecija. Ta je povzročala vedno večjo bolečino v sinusu, celo oteklino, zaradi česar sem utrpela močno solzenje in zbadajočo bolečino v očesu. Kljub jemanju antibiotikov se zadeva ni hotela pozdraviti.” Zahvaljujoč terapiji Biospectrum so Nadine težave popolnoma izginile. S terapijo si pomaga pri zdravljenju herpesa, ki zdaj izgine hitreje kot običajno.

»To leto sem se končno opogumila in si priskrbela Biospektrum komoro. Že po enem mesecu uporabe sem presenečena ugotovila, da je koža postala bolj gladka, prožna, ob vsem tem pa sem izgubila tri kilograme.
Tudi moji družini veliko pripomore – uporabimo jo kadar smo utrujeni, in nemudoma začutimo vrnjeno energijo in boljši spanec. Opazila sem tudi, da se je moja presnova občutno izboljšala, počutje v predelu trebuha in medenice pa je bolj prožno.«

– Lidija

Doris je učinkovitost aparatov Biospektrum spoznala kar dvakrat. “Zaradi mojih težav z obtokom me je bilo sprva kabine strah, ker savne ne prenesem. Vendar sem kaj kmalu spoznala da se počutje v kabini popolnoma razlikuje od tistega v savni. Občutek je bil prav prijeten, saj ni bilo nobenega pretiranega potenja in ostalih težav, ki me sicer spremljajo,” poroča Doris, ki je že po prvi terapiji občutila več energije. Sprva je bila malce skeptična in negotova, a se je teh občutij otresla, ko se je znebila bolečin v glavi, povezanimi z omedlevico.

Špela se je za terapijo Biospektrum odločila tri mesece po porodu, zaradi splošnega slabega počutja in prepričanosti, da je njeno telo še vedno v močnem neravnovesju, zaradi česar si ne more opomoči. “Že po petih terapijah sem opazila občutno izboljšanje splošnega počutja, utrujenost je bila zopet zmerna, primerna skrbi za dojenčka, začela pa sem tudi izgubljati kilograme navkljub nespremenjenem prehrambenem režimu. Po koncu desete terapije sem bila prepričana, da si je telo opomogla in je sposobno samoregeneracije.”

Po pregledu le nekaj izjav strank (več si jih lahko ogledate tukaj) smo lahko prepričani v uspešno delovanje tehnologije Biospektrum. Z obiskom podjetja Zhoulin se lahko informirate o različnih možnostih uporabe, opravite diagnozo in že z nekaj terapijami pričakujete pozitivne rezultate.