Že od nekdaj pravijo, da so obrvi okvir obraza, pa vendar se do nedavnega še marsikatera ni kaj dosti pobrigala za svoj par.

Medtem ko se po tujih ulicah in modnih brveh že kar nekaj časa sprehajajo široke in košate obrvi, je trend končno osvojil tudi Slovenke. Ozke, črticam podobne obrvi so tako že kar nekaj časa preteklost, ki so jo izpodrinile širše obrvi s poudarjenim naravnim lokom. Vse lepo in prav, če imaš nad očmi dovolj materiala, da si lahko takšen trend tudi privoščiš, žal pa ni vedno tako. Marsikatera mora tako svojim obrvem vsak dan posvečati več pozornosti, kot bi si morda želela, vsakodnevno dorisovanje in senčenje obrvi pa lahko hitro postane precej zamudno opravilo.

Japonska metoda vrisovanja obrvi je metoda pri kateri se naravne obrvi dopolni tako, da se v kožo vriše vsaka dlačica posebej, na podlagi česar so vrisane obrvi popolno naravnega izgleda. Postopek je primeren za tiste, ki so se naveličale vsakodnevnega risanja obrvi in bi rade vedno in povsod izgledale naravno in urejeno. 

Pred samim vrisovanjem se s stranko opravi posvet, na podlagi katerega se s svinčnikom začrta zaželjena linija obrvi. Postopek vrisovanja se izvaja s posebnim nožkom, ki ima 14 iglic in rezultat katerega je zakrivljena linija, ki dobro simulira naravno dlačico. V kožo se vanašajo barve, ki vsebujejo naravne mineralne pigmente in so hipoalergene. Vrisane obrvi so obstojne 1-2 leti.

kupon škarje caelle

Japonska metoda vrisovanja obrvi se izvaja tudi v Rebekini Lepotilnici v Ljubljani. V moderno opremljenem kozmetičnem salonu vam bo čas hitro minil, v koraku z lepotnimi trendi pa boste videti odlično!

Rebekina lepotilnica