Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Marsikatera modna navdušenka (pa tudi navdušenec) si v začetku nove mode sezone beli glavo z nakupom najnovejših kosov garderobe, ki se nahajajo v samem vrhu cenovne piramide. Navadno pa je najtežji nakup modnih dodatkov, ki se spreminjajo hitreje kot vreme. Kako se torej odločiti za nakup takšnih dodatkov, ki po dobrem mesecu ne bodo šli iz mode, temveč vedno znova bogatili in osveževali vas videz?

  SMASH ZAPESTNICE PRIVABLJAJO POGLEDE

  Zapestnice Smash z minimalističnim stilom vašemu stilu doda posebno dinamiko, obenem pa razkriva pravo osebnost človeka, ki jo nosi. Že dolgo časa ostaja izjemno popularna med vsemi generacijami, kar dokazuje, da resnično sledi vsem spreminjajočim se stilom in dopolnjuje trenutno modno atmosfero.

  Ker so lahkotne in neverjetno vzdržne, jih lahko nosite tudi v vodi ali pod prho – so namreč 100% vodoodporne. Velika ponudba različnih materialov, ki ne povzročajo alergij in ne rjavijo, ter vzorcev in barv omogoča številne kombinacije za različne priložnosti. Ta izbor ob popolnoma nastavljivi dolžini zgolj poveča nosljivost zapestnic Smash.

  Izbirate lahko med številnimi barvami in vzorci

  Izbirate lahko med številnimi barvami in vzorci

  Kar se tiče različnih materialov, lahko izbirate med usnje, beads in paracrod. Barv sploh ne bomo naštevali, saj bi nam opisovanje celotnega barvnega spektra zavzelo preveč časa.

  Priljubljeno je tudi kombiniranje več zapestnic – kontrastne barve, različni vzorci in materiali ustvarijo popolnoma drugačen pridih, ki ostane v spominu. Za bolj načrtovan izgled pa se lahko odločite za nakup podobnih verižic ter z njimi ustvarite celovito podobo.

  Poiščite svojo zapestnico ali verižico, ki bo del vaše poletne zgodbe – obiščite spletno trgovino Smash!

  Živi odtenki zapestnic Smash privabljajo poglede mimoidočih

  Živi odtenki zapestnic Smash privabljajo poglede mimoidočih

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje