Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vas zanima, kako se z ličili preleviti v jesensko zapeljivko in kakšni bodo trendi ličenja to jesen? Barve, črte, mehka senčenja, bleščice … Ličila naj bodo to jesen bogata, njihov ključni cilj pa je s pomočjo čopičev in gobic izvabiti usodno ženstvenost, ki kar čaka, da jo odkrijete!

  Odkrijte svoj dm THE LOOK in očarajte

  Prisegate na sijoč videz kože, popolno porcelanasto polt ali ste prava diva, ki se ji po žilah pretakajo bleščice? Prav vsaka izmed vas lahko v dm jesenski zgodbi najde prava ličila zase! Odkrijte najbolj zanimive maskare te jeseni, popolne pare korektorjev in tekočih podlag, rdečila, s katerimi bodo vaše ustnice mehke in popolne tudi v hladni zimi, ter make up izdelke, s pomočjo katerih se boste zjutraj zbudili s popolnimi Instagram obrvmi, še preden boste sploh odprli oči.

  Vse, kar potrebujete za jesenski THE LOOK, poiščite v oktobrskem dm katalogu

  Oktobrska dm look kampanja vam tokrat v sodelovanju z blogerkami in vizažistkami Gajo Prestor, Anjo Kolenc in Tino Rakuš pripravlja video vodnike s top ličili in novostmi te sezone. Prelistajte katalog in ob izbranih ličilih poiščite QR kode, ki vas bodo vodile do videov, preko katerih se boste lahko prepričali o teksturah in efektih ličil. Ob nakupu dekorativne kozmetike boste v oktobru v dm prodajalnah prejeli kar 25-kratne točke, ki jih boste lahko unovčili v naslednjem mesecu.

  Nepogrešljiv organizator za prave dame je ponovno tukaj!

  Ob nakupu ličil v dm prodajalnah v skupni vrednosti nad 25 € doplačajte 5 € in se organizirajte z Nepogrešljivim organizatorjem za vsako pravo damo! Z njim boste lahko organizirali natrpan urnik v letu 2018 in 2019, urnik za rekreacijo in jedilnik, si zapisali vse svoje termine za frizerja, depilacijo, zdravnika, ginekologa in še marsikaj … Zabeležili si boste tudi vse svoje cilje, ideje, zmenke, potovanja, načrtovanje zabave in še mnogo več. Naj se vaše najboljše leto začne zdaj!

  Postanite prave umetnice ličenja

  V oktobru izkoristite tudi možnost individualnih svetovanj in brezplačnega ličenja s priznanimi vizažisti vodilnih kozmetičnih hiš. V dm prodajalnah se prepustite se njihovemu znanju in ustvarjalnosti. Termine in lokacije ličenj, ki vam bodo odkrili skrivnosti umetnikov ličenja, najdete TUKAJ.

  Zablestite s samozavestjo, novimi trendi ličenja in barv ter bodite organizirani, kot še nikoli. Saj veste, ženske zmoremo vse!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje