Katera torbica je najboljša?
Večina žensk nima možnosti in privilegija, da bi lahko menjavale torbice za različne priložnosti. Za to enostavno nimajo časa in denarja. Strokovnjaki v tem primeru predlagajo, da je smiselno investirati v torbico, ki je prilagodljiva. Takšna torbica je na primer potovalna bočna torbica s številnimi žepi, ki vas lahko ob različnih priložnostih spremlja vrsto let. Da pa ne boste v dvomih, katero torbico izbrati, vam predlagamo štiri osnovne stile torbic. Te bodo kos natrpanemu urniku vse od službe pa do poroke. Tako vam ne bo potrebno menjavati med različnimi priložnostmi. To so primeri torbic, ki so stilske, udobne in praktične za katerokoli priložnost:

Tote torbica za službo
Namesto zajetne in možate službene aktovke, lahko izberete osnovno tote torbico. Priporočamo torbice znamke ara, ki bodo odlična dopolnitev vsakega stajlinga. Glejte, da bo dovolj velika za vse vaše mape, veziva in ostale službene pripomočke. Bodite pozorni na naramnice, ki naj bodo dovolj čvrste, da bodo prenesle vso težo, ki jo boste prenašali tekom dneva. Ponovno so najboljša izbira nevtralne barve, ki se ujemajo s službeno garderobo

Prečna torbica za tekom dnevna
Prečna torbica mora imeti prostor v vaši omari, posebej za priložnosti in opravila, ko morate imeti proste roke in majhno težo na sebi. Govorimo seveda o raznih opravkih, kot je šoping, ko se veliko gibljete sem in tja. Prečna torbica je super izbira tudi za sproščene priložnosti, ko potrebujete s sabo vzeti le osnovne stvari, kot so na primer ključi, telefon in denarnica.

Pisemska torbica z ramenskim paščkom za formalne priložnosti
To morda ni najbolj praktična izbira za torbico, ki bi jo ves dan nosili s sabo, je pa najboljša izbira za formalne priložnosti, kot so službena večerja ali poroka. Ob takšnih priložnostih konec koncev ne potrebujete kaj več kot šminko, telefon in denarnico. Če ste v družbi sodelavcev, ki se vam želijo prikupiti, si lahko denarnico dovolite pozabiti doma.

Vrečasta »hobo« torbica za vse priložnosti
Te torbice so med ženskami priljubljene zaradi sproščenega videza, večnamenskosti in primernosti, tako za sproščene kot formalne priložnosti. Lahko jo nosite, ko greste po nakupih, kot tudi v službo in na večerno zabavo. Vrečasta »hobo« torbica je vsestranska – primerna je za žurerke, poslovnice in ženske z natrpanim urnikom, ki morajo tekom dneva opravljati različne stvari. Zato ni čudno, da je ta torbica dobila mesto tudi na ramenih šolark in študentk.