Bi tudi pozimi najraje hodili naokoli v udobnih, stajliš supergah in ne v dolgočasnih zimskih čevljih?

Poglejmo dejstva. Superge so a.) super udobne in b.) zelo IN. Poleg tega so odličen način, kako združiti športno klasičen izgled. Pred kratkim se je v Sloveniji odprla nova spletna trgovina NaOblaku.si, kjer ponujajo dve znamki superg, ki jih pri nas do sedaj še ni bilo. Francoska znamka Shulong se lahko pohvali z edinstvenim odštekanim videzom in unikatnim podplatom, ki je narejen iz pene, v kateri se skriva na tisoče zračnih mehurčkov in skrbi za naš udoben korak. Ameriška znamka Burnetie pa zavzema trg s svojim odštekanim stilom in kvaliteto. So tudi ena redkih znamk obutve (če ne celo edina), ki so dobili več nagrad za skrb za okolje, saj njihova proizvodnja reciklira odpadno gumo in vsa lepila, tako da nimajo nič odpadnega materiala te vrste. EKO superge! Je sploh lahko še kaj boljšega?

In zakaj ravno sedaj pišemo o tem? Ker je v njihovo spletno trgovino ravno prišla nova zimska kolekcija – zbirka usnjenih in toplih zimskih superg noro dobrega izgleda. Če pa mraza res ne maraš, imajo tudi visoke škornje, v katerih ti bo zagotovo toplo celo zimo! Ekipa trgovine NaOblaku.si želi Sloveniji ponuditi stil, kakovost in udobje za sprejemljivo ceno in za enkrat jim to dobro uspeva, saj so njihove cene dosegljive za vsak žep.

Superge Shulong in Burneti ti ponujajo:

  • edinstvenost
  • unikatnost
  • skrb za okolje in reciklažo odpadnih materialov

Kako jih lahko nosim?

Caelle predlaga nekaj kombinacij:

  • za vsakdanji izgled kombinirajte preprosto belo enobarvno majčko, kavbojke in tale model supergic. Ne podcenjujte preprostosti!

IMG_5077

  • Za bolj drzen videz kombinirajte enobarvno obleko, kratko usnjeno jakno in spodnje superge

IMG_5062  IMG_5108

  • Za zimske dni je super tudi kombinacija daljše majice ali daljšega pletenega puloverja, pajkic ali ozkih hlač ter udobnih škornjev

IMG_5142

  • Vse superge se odlično podajo k plašču in k jaknam

IMG_5040  IMG_5057

Vsekakor gre ekpa NaOblaku.si v pravo smer in imamo občutek, da bomo o njih v prihodnosti še veliko dobrega slišali. Vse informacije dobiš na njihovi spletni strani, ki si jo le oglej, preden se podaš v zimske nakupe!

Pssst….Razveselili so nas tudi z nizko poštnino (2 EUR), ki je z naročilom nad 70 EUR brezplačna. Superge pa ti dostavijo že naslednji dan! Če pa rada preizkusiš stvar preden kupiš, pa se lahko oglasiš v njihovem razstavnem prostoru v Trzinu in si tam superge v miru ogledaš in obuješ.

september3_1500x500_MAIL CHIMP BANNER

 

 

 

(oglasno sporočilo)