Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vaš izgled lahko lepo dopolnite z modni dodatki, kjer ne sme manjkati premišljena, trendi, modna in predvsem uporabna ženska torbica za vse namene, ki bo lepa tudi naslednjo sezono. Sliši se bolj enostavno, kot v resnici je, zato se držite spodnjega seznama lastnosti ženske torbice, da boste našle najboljšo zase.

  1. Vzdržljivost

  Ne glede na to, za kakšne priložnosti si boste omislili vašo naslednjo torbico, naj bo cena sorazmerna tudi s kvaliteto, ne le znamko ali dizajnom. Preverite material izdelave in morebitne zadrge.

  2. Velikost

  Ja, veliko je vedno dobro, a vedno ne potrebuješ poleg celotne opreme za kampiranje. Pomislite na nujne zadeve, ki vas vedno spremljajte in preverite, če bodo šle vse notri. Velika je razlika v torbici za na pijačo ali tisto za na delo, se strinjate, ne?

  3. Barva

  Očiten nasvet – torbica naj se barvno ujema z vašo obstoječo garderobo. Pika. Če ste med bolj nerodnimi, se izogibajte svetlim barvam, ki kar kličejo po politi kavi ali vinu.

  4. Funkcionalnost

  Imam telefon, ključe, šminko, robce, …ampak kje? Če se vam to pogosto dogaja, poiščite model z več predalčki, ki so smiselno razporejeni za hiter dostop do najpogosteje uporabljenih stvari. Misliti si ne morete, koliko časa boste prihranile!

  5. Mobilnost

  Ženska torbica je mišljena za prenašanje – imejte to v mislih, da vam ne odreveni roka po daljšem sprehodu skozi mesto. Nosite torbico na rami ali preko roke? Pomislite torej tudi na trakove in držala.

  6. Kvaliteta

  Kot pri mnogih modnih dodatkih, se tudi pri torbicah splača investirati nekaj evrov več, v zameno za dolgoročno modno spremljevalko, ki vas še kmalu ne bo pustila na cedilu. Izračunajte si ceno na nošenje, ki jo dobite tako, da ceno izdelka delite s številom kolikokrat mislite, da jo boste nosile. Dobile boste zanimive podatke, preverjeno! Včasih bo cena na nošenje drage torbice nižja, kot obratno, saj vzdrži dosti dlje časa.

  7. Stil

  Če razmišljate o torbici za več sezon, se raje izognite pretirano trendi izgledom, ki verjetno ne bodo trajali dolgo. Navadno je najoptimalnejša izbira čist, klasičen dizajn, brez izrazitih in pretiranih linij in dodatkov.

   

  Caelle izbor ženskih torbic Borseto

  Vašo naslednjo torbico Borseto vam pri nakupu nad 28€ dostavijo brezplačno in jo lahko brez težav in dodatnih stroškov vrnete, če vam ne bo všeč.

  Posebna ugodnost za Caelle bralke

   

   

  (oglasno sporočilo)

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje