Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsestranska izkušnja fotografskega sklopa treh zadnjih kamer podkrepljena z ogromno baterijo.

  Huawei je najavil pametni telefon Y6p družine Y, ki ga odlikuje baterija kapacitete 5000 mAh in shramba velika 64 MB, zato je idealen za uporabnike z aktivnim življenjskim slogom. S tremi zadnjimi kamerami, med katerimi kraljujejo 13-milijonska glavna, nikdar ne boste zamudili nobenega pomembnega trenutka v življenju, celovitost pametnega telefona pa zaključuje 6,3-palčni (16 cm) zaslon Dewdrop. Huawei Y6p je na voljo v treh barvah, polnočno črni, fantomsko vijolični in smaragdno zeleni.

  Velika baterija za neverjetno fotografsko izkušnjo

  Baterija kapacitete 5000 mAh deluje v navezi z načinom varčevanja z energijo in zato lahko pametni telefon podpira tudi najzahtevnejše uporabnike. Z enim samim polnjenjem zagotavlja do 32 ur predvajanja videov, možnost povratnega polnjenja pa pametni telefon Huawei Y6p spremeni v prenosno baterijo za polnjenje drugih naprav.

  Pametni telefon Huawei Y6p je opremljen s sklopom treh zadnjih kamer. Glavno s tipalom ločljivosti 13 milijonov slikovnih pik podpirata 5-milijonska široko kotna in 2-milijonska kamera za globinsko zaznavo. S skupnimi močmi dosežejo fotografije izjemne kakovosti, medtem ko 8-milijonsko sprednjo kamero odlikujejo napredni algoritmi olepševanja obraza za zajem čudovitih selfijev.

  Velik zaslon in sodobne barve

  Brskanje po spletu in gledanje video posnetkov je popolnejše na velika 6-palčnem zaslonu z zaslonsko zarezo oblike vodne kapljice (Dewdrop). V njej se skriva sprednja kamera, hkrati pa je dovolj majhna, da ne vpliva na učinkovito rabo zaslona. Huawei je tudi optimalno stanjšal robove okoli zaslona, zato je razmerje med zaslonom in površino naprave naraslo na 88,4 odstotka.

  Pametni telefon Huawei Y6p je elegantno zasnovan, sodobno ohišje z rahlo zaobljenimi robovi pa mu zagotavlja dober oprijem. Na voljo je v treh čudovitih barvah, polnočno črni, fantomsko modri in smaragdno zeleni. Površina hrbtišča je izdelana v osem stopenjskem postopku, zaradi katerega sijaj barv obogati siceršnji površinski vzorec in mu doda učinek valov na vodni gladini.

  Primeren tudi za zahteve naloge

  Vsestranske zmogljivosti zagotavlja 8-jedrni procesor, katerega delo podpira 3 GB pomnilnika (RAM) in shramba velikosti 64 GB. Na voljo pa je tudi razširitvena reža za pomnilniške kartice microSD do velikosti 512 GB.

  Huawei je pametnemu telefonu Y6p namenil zadnjo različico sistema EMUI 10.1 narejenega na osnovi prosto kodne različice Androida s številnimi sistemskimi optimizacijami in intuitivnimi funkcijami za izboljšanje uporabniške izkušnje. Huaweiev EROFS dviguje hitrost branja podatkov s pomnilnika in njegov odzivni čas ter lahko zagotovi približno 2 GB več prostora kot drugi datotečni sistemi. Dovolj za tisoč fotografij ali petsto dodatnih glasbenih datotek. EMUI 10.1 vključuje tudi predloge za preprosto ustvarjanje foto kolažev za objavo na družbenih omrežjih, preprost način pa je zasnovan za učinkovito in preprosto uporabo, ki jo doseže s povečanjem ikon in pisave.

  Ker je pomemben tudi zvok, je zagotovljena podpora za tehnologiji Huawei SuperSound, ki lahko glasnost poveča na 88 dB in Histen 6.0 za 9-kanalni prostorski zvok.

  Poleg tega je nanj nameščena tržnica AppGalley, uradna tržnica podjetja Huawei z bogatim seznamom globalnih in lokalnih aplikacij, ki obogatijo uporabniško izkušnjo naprav Huaweia. Uživate pa lahko tudi v široki ponudbi zabavnih vsebin (Huawei Video, Huawei Music in Huawei Reader), v katero vrhunski ponudniki stalno dodajajo nove.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje