Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pomladno sonce nas že veselo žćgečka in prijazne temperature so nas zvabile na zrak. Tu so ponovno sezone dolgih, brezskrbnih sprehodov, pohajkovanja po mestnih ulicah in načrtovanja poletnih pobegov. Narava se bo kmalu odela v mavričen plašč barv in nam pričarala parvo pašo za oči. Prihajajoča sezona ara Shoes obutve bo prav takšna: v znamenju zapeljevanja in festivala barv. V novo kolekcijo vnaša žentvenost v nežnih oblikah, močnih barvah in mehkih materialih.

  Poleg ponovno pridobljene ženstvenosti bo prihajajoče poletje tudi športno obarvano. Z novimi odtenki modre, zelene in rožnate barve v kombinaciji z novo barvno paleto je tu idealna osnova za elegantne modele ali njihove športne različice.

  Na splošno se po precej nemirnem obdobju na modnem in družbenem področju vračata umirjenost in ravnovesje. Nič več ne sledi modnemu diktatu, veliko bolj pa sezono usmerja vodilo: “Ni pravil – vse je dovoljeno”. Vsekakor je ozračje sproščeno in igrivo, zato pušča možnost vašemu modnemu slogu, da ga dopolnjujete, preoblikujete in ponovno odkrivate.

  Svetle barve in naravni toni

  Barvna paleta nove kolekcije ara Shoes bi težko bila bolj raznolika: hladna modra, travnato zelena in ciklamno rožnata. Na drugi strani pa so za ravnovesje tu umirjeni naravni toni, ki spominjajo na topla tla, plažo in naravo: to so barva timijana, peščena in školjčna. Barvno raznolikost dopolnjujejo izbrani pasteli, kot so barva breskve, vanilije, smetane in sinje modre. Barvno paleto zaključujejo barve žlahtnih kovin: platinasto zlata in srebrna. Svoje mesto v kolekciji je našla tudi brezčasna barva konjaka: po vsej površini ali zgolj kot droben poudarek, ki izpopolni vsak videz. Za pridih elegance ara posega po večni kraljici glamurja – črni – in razkošni temno modri.

  ara

  Moda in udobje

  Poletja so zmeraj bolj vroča in vse daljša. Ara Shoes je zato še obogatila svojo ponudbo odprte obutve: sandalov in natikačev. Med njimi najdemo obutev športnega videza z odstranljivim in pranim podplatom v videzu visokokakovostnega semiša in klinastimi podplati v različnih odtenkih. Videz je popolnoma zaokrožen s trendi akrilnimi zaponkami, ki so barvno usklajene z zgornjim delom čevlja. Sandale odlikujejo blok pete, nekatere pa krasijo paščki, ki subtilno pokažejo nogo in stopalo ter pričarajo stopalu čudovit dekolte. Majhni okraski, kot so romantične pentlje, naredijo videz še posebej ženstven. Če vam je všeč bolj športen videz, izberite različice z belim podplatom iz EVA gume.

  Mokasini so vsako poletje v samem vrhu modnih trendov. Tudi letošnja sezona ne bo nič drugačna. V celoti odeti v drzno barvo ali z detajlom okrasne zaponke v srebrni ali zlati barvi, poslovno elegantni ali s športnim podplatom kot naši sopotniki na vsakodnevnih opravkih. Pleteni mokasini v razkošni rdeči ali klasični temno modri barvi so še posebej eleganten in mehek izbor za vroče poletne dni.

  Igriv preplet barv

  Nikakor ne moremo mimo izbora superg, ki nam ga prinaša nova kolekcija. Navdušile bodo vse, ki cenite udobje in modo. Tu najdemo platinasto zlato ali srebrno v kombinaciji s travnatimi, rožnatimi in hladno modrimi detajli. Različice iz belega gladkega usnja presenečajo z barvitimi okrasnimi elementi in vznemirljivo mešanico materialov s semišem, kar supergam doda tisto nekaj več.

  Balerinke ostajajo eden od najljubših kosov za prihajajoče poletje in dopolnjujejo eleganten del kolekcije obutve. Nudijo vam več udobja – zahvaljujoč širinam G in H tudi za nekoliko širša stopala – in več okrasnih detajlov. Nič ni prepuščeno naključju in prav vsak dodatek je skrbno premilšljen. Okrasna pentlja dobi akrilno zaponko in tako pritegne pozornost. Pri barvah je dovoljeno prav vse. Izbira črne barve je recept za prefinjen videz, medtem ko vam bo rožnata barva zagotovila izstopajoč videz. Seveda so balerinke na voljo tudi v novih odtenkih od travnate do hladno modre. Pastelni odtenki breskve, vanilije, smetane in neba krasijo detajle belih športnih copat. To so lahko vezalke v nebesno modri barvi ali jezik v smetanovi. Obutev je tako videti elegantno in predvsem poletno sveže. Minimalni dodatki barv naredijo sandale še lahkotnejše in vas kar vabijo na sprehod po plaži. Prepričani smo, da vam bo obutev ara Shoes popestrila že tako čudovite pomladne dni in se skupaj z vami podala v nepozabno poletje!

  Obutev ara Shoes najdete na prodajnih mestih ara Shop v Ljubljani in Mariboru ter v prodajalnah Maximarket, Mass, Pami in prodajalnah Kopitarna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje