Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni, kjer sledi preobrat na bolje. Občutili ga boste tisti, ki ste preizkušeni v vezi. Venera in Mars odnašata zadeve, ki ste jih prerasli in prinašata nekaj ugodnih rešitev. Od srede dalje se bodo zadeve korak za korakom reševale v pozitivni smeri na delovnem mestu.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Venera vam bo podarila čarobnost občutkov in idealne rešitve. Popolnoma od vas bo odvisno, ali omenjeno sprejmete ali ne. Srčni izvoljenec vam bo ponudil pogovor in sledi romantičen preobratov. Mnogo dinamike in volje bo potrebno v krogu družine. Srečen dan: petek.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Do sobote boste morali narediti osebno analizo in slediti svojim občutkom. Razdvojena energija, katera vas bo spremljala veš čas bo prednost v sredo, ko naredite nekaj dobrega zase. Po zvezdnih namigih srečujete ljudi, ki vam pomagajo, bodite pa športno aktivni, kajti to bo pot do sprostitve.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Teden prinese dobre iztočnice za osebno rast. V veliko pomoč vam bodo ravno izkušnje iz preteklosti, ki prinesejo trdnost in modre odločitve. Mnogo pozitivnih sprememb bo v pogledu denarja in tu vas čaka sreča. Slednja se od nekdaj skriva na strani pogumnih. Šteje zmernost!

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Teden bo v znamenju povečane občutljivosti in popaziti morate na svoje misli. Neptun je planet navdiha, sanj in tudi nesoglasij in prevar, zato se umirite in razmislite kaj vas veseli. Pomembno bo, da telesu dovajate dovolj vitaminov in mineralov. Na delovnem mestu šteje marljivost.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur in Saturn prinaša resnost, delavnost in učinkovitost. Ostro oko bo opazilo malenkosti in tako boste dokončali nekaj iz preteklosti. Skozi preizkušnje se človek zori. Pridnost se ne bo pričakovala samo na delovnem mestu, ampak tudi doma. Izpolnili boste svoja pričakovanja.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Dinamika besed bo tista, ki bo v osnovi našla ključ do srca. Planeti vam bodo podarili močno voljo in tako boste obveznostim in nalogam v celoti kos. Spremljala vas bo tiha sreča in zadovoljstvo. Za notranji mir pa se bo potrebno potruditi in sprejeti nekaj omejitev, ki vas bremenijo.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Narava in delo na vrtu vam bo okrepilo zaupanje v moč življenja. Pomembno bo, da na platno usode vnašate svetle barve in tako bo mozaik bolj popoln. Teden bo za vas prelomen v smislu občutkov in čustev, naklonjen vam bo Merkur. Ljubezen: srčni izvoljenec vam bo ogledalo in ne bodite trmasti.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Torek prinaša spodbudne informacije, novosti in razširitev obzorja. V ospredju bosta Venera in Uran, prva je odgovorna za ljubezen in drugi za spremembe. Samski predstavniki se bodo lahko zaljubili in sprejeli neko odločitev. Od četrtka dalje se bo občutila želja po raziskovanju neznanih razpotji.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Določiti si boste morali meje in pravila igre, kar vam pravzaprav ne bo breme, ampak izziv. Čustveno se vam bodo zadeve obrnile drugače. Saturn vam prinaša nagrado, seveda pod pogojem, da boste sprejeli dobre in preudarne rešitve. Spoznali boste, da bližnjic ni in da ne obstajajo.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  S srčnim izvoljencem se boste dopolnjevali in omenjeno vam bo dalo krila. Skozi prizmo odnosa, najdete pravilne prijeme in tako tudi ugodne preobrate. Do torka boste morali biti previdni v komunikaciji, kajti možni so prekinitve in zato preberite drobni tisk. Srečo je potrebno deliti.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Tišina bo naravna oblika meditacije in priložnost, da se rešite nekega bremena. V tednu, ki je pred vami vam bo naklonjena Venera, toda pretiravati se ne izplača. Popaziti boste morali na svoje zdravje (stopala).

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje