Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Poletje se bliža koncu in kaj hitro bomo zajadrali v jesen, ko se bodo temperature znižale, število sončnih dni pa konkretno zmanjšalo. Za prehodno obdobje s toplega poletja v bolj hladno in deževno jesen smo izbrali šest klasičnih modnih kosov po vzoru na Francozinje, s katerimi boste dobili ta french girl look, kot ga nosijo znane Jeanne Damas, Ines de la Fressange, Caroline de Maigret, Garance Doré …

  Mornarski suknjič

  Temno modri suknjič, po možnosti z zlatimi gumbi, je ena izmed osnov, ki jo najdemo v omari vsake prave fashionistke. Krajše različice tega modela na dvojno zapenjanje se lahko kombinirajo s hlačami, medtem ko so daljši kosi rezervirani za obleke in gležnjarje. Elegantni ali casual, ta multifunkcijski modni kos je must-have.

  Obleke v stilu 70-ih

  Lahkotna in pisana moda s pridihom 70-ih je kot ustvarjena za prehodno obdobje in priznati moramo, da jo naravnost obožujemo. Obleke v slogu francoskih dam Jane Birkin in Brigitte Bardot se nam vračajo tudi to modno sezono. Vsekakor pa so v ospredju kratke in dolge lahkotne obleke s pisanimi potiski in zanimivimi detajli, njihovo novo različico pa so tudi to leto predstavila velika dizajnerska imena, kot tudi številne high street znamke.

  Baretka

  Že imate baretko? Ta modni ‘it kos’ je kraljeval že v preteklosti, velike modne hiše in trendseterke pa se ga bodo držale tudi to leto. Ne glede na to, ali boste izbrali klasičen francoski model ali kako njeno odbito različico, s tem modnim kosom ne morete nikakor zgrešiti.

  Svilena bluza

  Ohlapna široka bluza z globokim dekoltejem – ki jo samo z ene strani vstavite v kavbojke z visokim pasom ali pa v mini krilo – je modna izbira, ki jo modne navdušenke Garance Doré ali Jeanne Damas vedno potegnejo iz omare. Te elegantne bluze niso rezervirane samo za večerne izhode, temveč bodo tudi ležernim dnevnim kombinacijam dale dotik elegance ter umirjeni seksapil.

  Tortois sončna očala (vzorec želvjega oklepa)

  Pozabite na trendi očala, kot so mikro okvirji ter očala podobna kolesarskim in bodite zvesti klasiki. Izbirajte mačkaste ali okrogle okvirje z vzorcem želvjega oklepa – vse od nežno oranžnih do rjavkastih in temno rjavih tonov – pomembno je le, da je vzorec želvovine. Preverite širok nabor takih modelov očal v Optiki Aleksandra, ki jo najdete v kar 10-ih krajih po Sloveniji.

  Večna bela srajca

  Bela srajca je vedno klasičen kos, ki pooseblja eleganco in vsakemu videzu daje nekaj več. A letos se bela srajca vrača v vse prej kot klasični podobi. Krasijo jo volani, pentlje, pasovi itd., njen daleč največji adut pa so rokavi. To sezono so resnično opazni – napihnjeni, z naborki, na zvonec, podaljšani, z odkritimi rameni … Ne glede na to katero različico boste izbrali, mora ta kos biti na vrhu vašega nakupovalnega seznama!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje