Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Življenje je čisti plamen,

  zato živimo od nevidnega sonca v sebi.

   

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Ognjevitost vam bo prišla zelo prav na delovnem mestu. Mars vam bo podaril pozitivno energijo in voljo, Jupiter pa nekaj preizkušenj in osebnega zorenja. Narediti bo potrebno prerez in slediti samo tistim stvarem, ki se bodo izkazale za pravilne. Znali se boste boriti za lastno resnico.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Do srede boste morali narediti osebno bilanco in se soočiti s tistim, kar ste odlašali. Razpeti boste med paleto delavnih obveznosti in intimnosti doma. Venera in Saturn vnašata določen nemir in rešitev, sreda bo dan v katerem morate slediti sebi. Narava vam obnovila raven energije.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20.6.

  Poglobili se boste v svet skrivnosti in uporabnih informacij. Naklonjen vam bo Jupiter, ki prinese blaginjo, pravilne besede in pomoč v komunikaciji. Odpravili se boste na neko pot in imeli srečo. Previdnost ne bo odveč na delovnem mestu, kajti lahko bi vas izdala pretirana površnost.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Pridobili boste notranjo moč in pogum. V ljubezni bo v ospredju romantika in pogum. Naklonjen vam bo planet Saturn, ki velja za strogega in modrega in tako boste izluščili določene izkušnje. Popaziti morate na svoje zdravje, še posebej na predel nog. Šteje zmerna telovadba.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni in na delovnem mestu. Postopoma pridobite vse tiste stvari, ki vam nekaj pomenijo in s tem priložnost za osebno in duhovno rast. Mars in Jupiter vam pomagata razumeti stvari iz drugega zornega kota, dobro je, da se umirite in popazite na zdravje.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur v povezavi s Saturnom predstavlja paleto nekih možnosti in priložnosti. Ključ do uspeha bo, da si boste postavili osebne meje in pravila igre, ter se jih držali. V pomoč vam bodo ljudje, ki jih boste zaprosili za pomoč. Na osebno nagrado za trud, pa bo potrebno še malo počakati.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Združili boste svoje znanje in srčnost. Preizkušnje vas čaka v torek in četrtek obe pa bosta vezane na čustva. Vsekakor vam bo naklonjena Venera, ki vam v osnovi podarja navdih in možnost osebne spremembe. Zelo dobro se boste znašli v pridobivanju informacij in diplomaciji.
  Škorpijon

  24.10. – 22.11.

  Mars v aspektu z Jupitrom vam bo pokazal paleto dobrih možnosti in užitkov. Popaziti boste morali na svoje zdravje in tako telesu dovajati dovolj naravnih vitaminov. V življenje poleg pogovora štejejo tudi pozitivne misli, katere bodo v tem tednu ključne. Postavite si osebna pravila igre.

   

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Po zvezdnih namigih boste morali biti nekoliko bolj previdni in premišljeni. V osnovi vam bo Jupiter naklonjen, toda v sredo vas čaka osebna preizkušnja. Omenjeno boste opravili briljantno. Zavedati pa se bo potrebno, da vam bodo drugi ljudje ogledalo in priložnost za osebno rast.

   

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Notranje se boste okrepili in si v celoti zaupali. Pomembno bo, da sledite sebi in vsem vrednotam, ki ste jih sestavljali tekom svojega življenja. Preobrati bodo v tem tednu nujni, spodbudni in iskani. Med vsemi planeti vam bo naklonjen Pluton, ki vam podari magično energijo.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Reka življenja bo odnesla neko breme in s tem se boste osvobodili. Naklonjen vam bo Merkur, ki v sebi skriva moč do znanja in pravilne komunikacije. Dejstvo je, da se boste znali prilagoditi in s tem se zadeve obrnejo v iskano smer. Čustveno se morate sprosti in uživati.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Nakazano je, da bo za samske na delu Amorjeva puščica in na splošno je ljubezen tista, ki zdravi in prinese modrost. Odlikovala vas bo drznost saj vam bo naklonjen Mars, nekaj premišljenosti pa vseeno ne bo odveč. Ključno je, da telesu dovajate dovolj naravnih vitaminov.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje