Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Merkur in Venera vam bosta podarila izvirnost, umetnost in željo po prijetnostih. Odnosi bodo romantični in zanimivi. Doživeli boste razcvet, ki bo vezan na sredo ali četrtek na področju ljubezni. Po zvezdnih namigih vas bo sprostila prijetna glasba in ples. Sreča se bo skrivala v globini srca.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Skozi cel teden vam bo naklonjena Venera, ki bo prinašala mnogo romantike, skladnosti in dobrih iztočnic za rast. Odlično se boste počutili doma in v krogu tistih ljudi, ki vam polepšajo dneve. Več dinamike bo v ljubezni, kjer bo štelo prilaganje. Dinamično bo tudi v službi.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Mars vam bo podaril zaupanje in dodatno motivacijo. Roko na srce, kot boste vsem obveznostim in delavnim nalogam. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Srečo boste imeli pri prilaganju, ki bo v tem obdobju izstopalo. Načrti se bodo nadaljevali in vrstili se bodo uspehi.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Kreativna energija bo tista, ki vas bo polepšala. Odkriti boste morali veselje in notranjo drznost. Skozi obveznosti tedna boste napredovali, tako na osebni, kot duhovni ravni. Konec tedna vam bo naklonjen Uran in tako boste stopili korak naprej. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Ognjena energija vam bo v ponos in oporo. Sledili boste svoji resnici in jo intenzivno zagovarjali. Mars prinaša mnogo akcije, drznosti in dobrih razpotji. Občutljivi boste v sredo in četrtek, ko vam bo blizu Neptun. Blagodejne učinke bo imel pogovor in sprehod ob mirni reki.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Ključ do uspeha bodo pozitivne misli. Merkur vam bo pomagal razumeti tisto, kar je skrito in drugačno. Blizu vam bo raziskovanje in znali se boste boriti za svoje mnenje. Svojih obveznosti se boste lotili na zanimiv način. Sprostila vas bo neokrnjena narava in instrumentna glasba.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Daleč v ospredju bo romantična energija in tako boste sijali od dobrega počutja. Doma boste morali narediti preobrat in ločiti dobro od slabega. Zdi se, da bo tudi nihanja in vendarle vam bo blizu neka oseba, ki ima delček vašega srca. Venera vam bo podarila priložnosti za osebno razcvet.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Sanje vam bodo v osebno pomoč in tako boste lahko naredili simboličen in dejanski korak naprej. Teden bo v znamenju resnosti, saj vam bo naklonjen Mars. Zelo dobro se boste znašli tudi v retoriki, pogovorih in skupinskem delu. Pozitivne misli bodo tiste, ki bodo ključ do sreče.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Naklonjen vam bo Saturn in v tem tednu boste morali narediti prerez. Predelati boste morali nekaj, kar vas bremeni. Osvobodil vas bo pogovor in paleta delavnih obveznosti. Roko na srce, za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Znali se boste boriti za resnico in pravico. Svoje mnenje boste povedali jasno in glasno. Teden v katerem boste držali svojih pravil in obveznosti. Konec tedna vam bo naklonjen Merkur in tako boste skozi pogovor našli nekaj rešitev. Zanimivo je, da boste več časa namenili pogovoru in retoriki.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Umetnost življenja bo ustvarjati določeno popolnost. V tem tednu vas bodo sprostile barve in prijetnosti. Blizu vam bo tako Merkur, kot Uran tako boste svojim obveznostim kos. Znali boste pokukati v svet ezoterike. V ljubezni se boste morali prilagoditi in najti neko ravnovesje.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Neptun vam bo podaril navdih in upanje. Teden v katerem bo nekaj nihanja in lažjih poti. Srečo boste imeli v vseh oblikah osebne rasti. Pozitivno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. V petek in soboto vam bo blizu Saturn in tako bo v ospredju življenjsko učenje.

  Tadej Šink, horarni astrolog

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje