Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21.03. – 20.04.

  Julij bo v svojem bistvu pričaral določeno čarobnost in povečano romantiko. Srčni izvoljenec bo tisti, ki vam bo ponudil roko. Pred vami je zelo ustvarjalen teden. S svojo odločnostjo boste znali motivirati ljudi okoli sebe. Na delovnem mestu boste bolj nemirni, toda počasi se daleč pride.

   

  Bik

  21.04. – 20.05.

  Označevala vas bo trma. Jasno bo, da boste zastavljenim nalogam v celoti kos. Pomembno bo, da boste naredili prerez in tako svojo pomoč ponudili tistim, ki jo bodo resnično potrebovali. Prijetnosti se bodo odvijale doma in v krogu družine. Ustvarjalna energija bo prednost v ljubezni.

   

  Dvojčka

  21.05. – 20.06.

  Blizu vam bodo pogovori in izmenjava mnenj. Ključ do uspeha bo skupinsko delo. Sprejeli boste tudi neko novo odločitev. Pot usode vam bo namenila paleto iskrenosti in pozitivnosti. Zadeve se bodo uredile in to postopoma. Ljubezenska sreča bo namenjena pogumnim predstavnikom.

   

  Rak

  21.06. – 22.07.

  Finančni uspeh vam bo okrepil samozavest. Odprle se vam bodo nove poti v poslovnosti. Pri tem boste morali uporabiti intuicijo. Prosti čas bo priložnost, da se boste napolnili s svežo energijo. Odgovorno boste stopili naprej po svoji poti in zagovarjali vam pomembne vrednote.

   

  Lev

  23.07. – 22.08.

  Sijali boste od pozitivnosti. Življenje vam bo pričaralo določeno romantiko in skladnosti. Veljalo bo, da se bo potrebno bolj umiriti in razbrati sporočila med vrsticami. Od srede dalje vam bo naklonjena oseba nasprotnega spola. Vaša učiteljica in zaupnica bo narava.

   

  Devica

  23.08. – 22.09.

  Razbrati bo nihanje energije. Posledično boste morali popaziti na svoje zdrave. V veliki meri se bo potrebno izogibati stresu. Na morebitne probleme boste morali pogledati iz svetle plati. Na delovnem mestu bodo uspehi skupinski. Vsekakor bližnjic ni in ne obstajajo. Vabili vas bodo sprehodi!

   

  Tehtnica

  23.09. – 23.10.

  Kovali boste plodne načrte. Tišina bo tista, ki bo prinesla nove poglede in motivacijo. Tako ali drugače se boste soočili s svetom duhovnosti. Partnerjevi namigi bodo zanimivi in od vas bo odvisno, ali jih boste sprejeli ali ne. Zdravje: občutljiv predel bo želodec, zato se zdravo prehranjujte.

   

  Škorpijon

  24.10 – 22.11.

  Iskanje bližnjic bo vaša strast. Seveda bo pred vami teden povečane analitike in kritičnosti. Vaše ostro oko bo opazilo malenkosti in strmeli boste po tistem, kar bo potrebno še spremeniti. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje, vam bodo ogledalo. Blesteli boste na delovnem mestu.

   

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Odkrili boste svoje bistvo in pred vami je teden osebne bilance. Kljub dejstvu, da so pred vami počitnice, bo to za vas zelo delaven in marljiv čas. Soočiti se boste morali s tistim, s čimer ste odlašali. Sprejeli boste celo paleto pomembnih odločitev. Sreča se skriva v drobnih rečeh in nasmehu.

   

  Kozorog

  22.12. – 20.01.

  Raziskovali boste tiste dejavnosti, ki so drugačne. Dobra stran omenjenega bo v dejstvu, da boste spoznali, da resnica sega preko tistega, kar lahko vidite in občutite. Kritično se boste odzvali v povezavi službe in vendarle konec dober, vse dobro. Pomembno bo, da si boste svoje občutke zapisovali.

   

  Vodnar

  21.01 – 18.02.

  V vaše življenje bodo prihajali zanimivi ljudi. Poučno bo delovalo, da boste opazovali druge. Ljubezenska sreča bo namenjena tako samskim, kot vezanim. Privlačile vas bodo skrivnosti in tisto, kar temelji na duhovnih zakonih. Na delovnem mestu bosta vaš trud in vztrajnost bogato poplačana.

   

  Ribi

  19.02 – 20.03.

  Življenje bo samo po sebi dobilo globlji pomen. Ozavestili boste tisto, na kar boste lahko ponosni. Morda boste iskali tudi bližnjice, ki jih ne bo. Na delovnem mestu bo nemirno. Popaziti boste morali tudi na svoje zdrave. Sprostili vas bodo romantični sprehodi ob reki in pogovori.

   

  Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje