Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Merkur in Venera vam bosta ponudila paleto romantike in skladnosti. Na kreativen način boste sprejeli obveznosti in se odločili, kaj vas osrečuje. Paleta obveznosti bo tista, ki vam bo v pomoč in tako boste pridobili tudi motivacijo. V ljubezni bo pogovor ključ do sreče in razumevanja.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za rast. Spoznali boste, kam bo modro vlagati energijo in skozi to napredovali na osebni in duhovni ravni. Venera vam bo v pomoč pri spremembah, ki se bodo v tem tednu vrstile v enem tednu ena za drugo. Sprostila vas bo narava.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Mars, ki se sprehaj nazaj po večnem krogu usode, vam bo podaril ustvarjalne misli. Izkušnje iz preteklosti vam bodo darilo in dobro bo, da boste sledili sebi in svojim občutkom. Komunikacija vam bo v osebno pomoč – svoje mnenje boste zagovarjali. Zelo delovni boste v sredo in četrtek.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Določiti si boste morali osebne meje. Pri tem vam bo v pomoč Saturn, ki vam bo podaril modrost in preudarnost. Zvezde vam bodo naklonjene tako poslovno, kot zasebno. Prijetne besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do srca. Mlaj (petek) prinaša novosti na osebni ravni in pozitivne rešitve.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Simbol tedna bo ognjeno srce. Pripravljeni se boste boriti za svojo resnico in jo vneto zagovarjati. Ugodnosti vas čakajo v pogledu denarja in čustvene varnosti – naklonjena vam bo Venera. Pridobili boste tudi informacije, ki vam bodo v pomoč. Konec tedna bo zabaven in romantičen.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Pluton vam bo pomagal predelati nekaj iz preteklosti. Navdih in moč boste v tem tednu črpali iz opazovanja drugih ljudi. Pridobili boste tudi navdih in tako stopili naprej. Mlaj (petek) prinaša nekaj novosti in to bo pot do osebnih načel. Pisanje občutkov bo balzam za dušo. Ljubezen: čarobno bo.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Venera, s katero ste povezani vse življenje, se bo sprehajala po dvanajsti hiši, kar pomeni, da bo teden namenjen razmišljanju, raziskovanju in duhovnim naukom. Seveda boste morali soočiti s paleto obveznosti. Ne pozabite na užitke in na ljudi, ki vas imajo radi. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

   

  Škorpijon

  24. 10.- 22. 11.

  Za resnico in pravico se boste pripravljeni boriti. Dinamika Merkurja in Marsa obljublja nekaj ostrine besed in nemira. Toda skozi delo na sebi boste oboje premagali. Okvirji, katere vam bo ponudilo življenje, vam bodo v pomoč. Skozi ljubezen boste zdravili sebe in okolico. Hitite počasi.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Združili boste določeno znanje in prosti čas. Na splošno se boste znali prepustiti navdihu. Glede na to, da se povežeta Merkur in Jupiter to pomeni, da boste izkoristili prave besede in stopili naprej. Napredek tedna bo prav gotovo na področju službe in duhovnosti. Zapisujte si svoje občutke.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Po zvezdnih namigih je jasno, da vas bo spremljala romantika. Naklonjena vam bosta Venera in Saturn, kar pomeni, da bodo rešitve, sprejete v tem tednu, iskane in dolgoročne. Zelo dobro se boste znašli tudi na delovnem mestu. Pomembno bo, da si boste vzeli čas za uživanje in razvajanje.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Aspekt Merkurja in Urana prinaša ugodne rešitve v pogledu komunikacije in intelektualnih dejavnostih. Narediti boste morali načrt in sprejeti tudi nekaj odločitev. Poslovno vam bo naklonjena sreda in v ljubezni sobota. Mlaj (petek) prinaša nekaj več občutljivosti in zato se sprostite.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Pred vami je ploden in ustvarjalen teden. Zavedati se boste morali, da ni vse zlato, kar se sveti. Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, kar prinaša notranjo moč in drznost. Po zvezdnih namigih se boste polepšali. Nekaj previdnosti ne bo odveč v petek in soboto, ko bo Luna imela skrito moč.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje