Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Še sedem dni, preden skočiš v kopalke, ti pa še vedno nisi izpolnila vseh ciljev, ki si si jih zadala za to poletje. Vsi smo bili že na tej točki. Ampak ne obupaj, saj v enem tednu lahko zagotovo prepoznaš razliko v energiji in spremembo v tvojem telesu. Upoštevaj naslednja pravila in odpotuj v seksi topu, hotkah in kopalkah z večjo mero samozavesti!

   

  Drži se diete

  Kadar želiš rezultate videti hitreje, moraš biti pri prehrani tudi bolj stroga. Na tvojem jedilniku mora biti zjutraj obilen zajtrk, s katerim se bo zmanjšala potreba po prehranjevanju, saj bo imelo tvoje telo dovolj energije. Čez teden naj bo jedilnik poln sadnih in zelenjavnih solat, izogibaj se sladkorju, mastni in hitri hrani ter čez dan jej več manjših obrokov, katere poskusi pripraviti sama. Preden začneš z dieto, najprej iz hladilnika odstrani vse kar je že na prvo oko nezdravo. Zagotovo ti bo zunaj v mestu kaj zadišalo in se boš morda pregrešila, medtem pa imaš vsaj doma lahko kontrolo nad svojo kuhinjo, zato se znebi vseh škodljivih stvari! Odpovej se gaziranim pijačam in jih zamenjaj za limonado (brez sladkorja) in zelenim čajem.

  Voda, voda, voda

  Pomembna je za tvoje zdravje, še posebej pa ji moramo pozornost nameniti v vročih dnevih, ko moramo paziti na dehidracijo! Ne le, da ti bo pomagala pri neprijetnih glavobolih, ampak bo poskrbela za hidracijo, pri apetitu, lepši koži in pri metabolizmu. Občasno dodaj še limono in pazi, da boš pila dovolj vode tudi na počitnicah!

  Pavza s koktajli

  frapeji

  Alkohol bo počakal, telo pa ti bo neskončno hvaležno!

  Alkohol je poln kalorij in sladkorja ter zato lahko vpliva na vso tvoje trdno garanje, ki si ga vložila v svoje telo! Če si resna glede oblikovanja svojega telesa in odličnega počutja na plaži, potem se poslovi od alkohola vsaj za teden dni! Zamenjaj pivo in martinije za zdrave frapeje in limonade dokler se ne začnejo počitnice. In zapomni si: če boš zdaj malo potrpela, boš na plaži brez slabe vesti lahko srkala svoj najljubši cocktail!

  Čas za kardio

  Ja, samo dieta in pitje vode ne bo dovolj! Tvoj načrt naj bo naslednji: šest dni v tednu posveti takšnemu treningu, s katerim boš porabila čim več kalorij in med njim poskrbela, da se bo telo lepo oblikovalo in ne samo shujšalo! Če nisi telovadila že celo večnost, potem ne pretiravaj, da ne bo na koncu prišlo do poškodbe, ampak naredi takšen trening, po katerem boš imela dober občutek, ko si nekaj naredila zase. V vsakem primeru je nekaj boljše kot nič! Ogrej se in naredi intenziven 20-30 minutni trening doma, zunaj, skoči na kakšno vodeno vadbo ali pa tvojemu dragemu predlagaj maraton v postelji (on bo navdušen, ti pa boš imela naslednji dan muskelfiber).

  Lahko noč!

  Spanje je zlata vreden in čas je, da začneš v to verjeti. Še posebej, če želiš »pospešiti« pri hujšanju in lepšem zgledu nasploh, potem moraš spanju še toliko bolj posvetiti pozornost. Privošči si med sedem in osem ur lepotnega (dobesedno) spanca in se zbudi polna energije. Pa še vsak dan bolj boš opazila pozitivne spremembe na tvojem obrazu!

  Če si resna in imaš željo po bolj aktivnem in zdravem življenju (ne samo zaradi ležanja na plaži), potem začni že danes in ne išči izgovorov! Morda bo že ta teden odločilen za to, da bodo treningi in določene nove, zdrave navade postale del tvojega življenja. V vsakem primeru pa se boš na plaži počutila bolje, kot pa če bi te dni poležavala na kavču in hodila na kavice. Vse to še vedno lahko počneš, le skombiniraj prosti čas tako, da si vzameš pol ure na dan, četudi gre “le” za sprehod v naravi. In obljubimo ti, da se boš vsaj malenkost bolje počutila na morju, kot pa če zase ne bi naredila ničesar!

  samozavestna na plazi

  Na morju se ne sekiraj kaj preveč, ampak rajši uživaj svoje zaslužene počitnice!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje