Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pred nami so vroči dnevi, sončni žarki pa v nas v trenutku prebudijo željo po sproščenem martinčkanju na s soncem obsijani terasi. Ena roka sproščeno počiva na naslonu stola, druga občasno poseže po kozarcu osvežujočega napitka. Situacija, ki si jo zlahka predstavljamo, mar ne? Če imate radi vino in če imate radi koktajle, boste v poletnih dneh oboževali vinske koktajle, fuzijo vrhunskega vina, sadnega soka, nekaj požirkov vodke in pest ledenih kock. Ponujamo preprost recept za koktajl, ki bo čudovitim trenutkom sproščanja vdahnil še več ležernosti:

  Frosé – zamrznjen Rosé za vroče dni!

  Nikakor ne preseneča, da je Frosé top pijača vsakega poletja, saj združuje dve sestavini, po katerih hrepenimo vedno, ko nas udari vročinski val. Rosé in led.

  Sestavine: buteljka Roséja iz Vinske kleti Zlati grič, pol skodelice sladkorja, velika pest malin, sok ene limone.

  Noč pred serviranjem koktajla Rosé zamrznite. Zaradi alkohola ne bo povsem zamrznil, pač pa bo nastala grudasta ledena zmes. Pred serviranjem stopite sladkor v vodi, dodajte pretlačene maline in pustite počivati nekaj minut, da se maline razpustijo. Vzemite zamrznjen Rosé iz zamrzovalnika in ga stresite v blender. Dodajte malinin sirup, limonin sok in nekaj kock ledu. Zmešajte v gladko zmes in uživajte v opojni mešanici.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje