Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Trije založniki iger za pametne telefone so se povezali s podjetjem Huawei in v trgovini z aplikacijami AppGallery ponudili svoje priljubljene igre. Podjetje IGG s sedežem v Singapurju je uporabnikom Huaweievih telefonov omogočilo hiter in preprost dostop do večigralske igre Lords Mobile, ki beleži 10 milijonov aktivnih mesečnih igralcev, kitajski razvijalec Lilith Game pa do iger Rise of Kingdoms in AFK Arena.

  »Glede na številne uporabnike tržnice AppGallery in njene vse večje priljubljenosti, je partnerstvo s Huaweiem logičen korak za doseganja našega cilja, postati eden najboljših založnikov na svetu. S tem se nam ne odpira le možnost ekskluzivnega dostopa do uporabnikov naprav Huaweia, temveč tudi, da delimo svojo strast do mobilnih iger z njimi,« je povedal Choy Wai Cheong, podpredsednik za globalno poslovanje in vodja razvoja poslovanja v podjetju IGG.

  Lords Mobile – bojevanje na spletu

  Lords Mobile pod isto streho združuje dva žanra, igranje fantazijskih vlog in realno-časovno strategijo, ter nudi več načinov. Igralci gradijo kraljestva, zbirajo čete, sklepajo zavezništva in se nato spopadejo z drugimi, da bi uničili njihove baze in ujeli njihove voditelje. Pred bojem igralec oblikuje ekipo petih junakov, nato pa uživa v vrhunskem prikazu v 3D grafiki.

  Igra je že na voljo za prenos s tržnice AppGallery, če pa jo boste prenesli do 31. decembra, pa prejmete še darilni paket za novega igralca. V njem so virtualne skrinje z dobrotami, številne izboljšave likov, točke VIP in podobno.

  Rise of Kingdoms – vplivajte na razvoj civilizacije

  Navdih za to večigralsko realno-časovno strategijo so razvijalci poiskali v zgodovini. Rise of Kingdoms namreč nudi izkušnjo upravljanja enega od enajstih zgodovinskih kraljestev s ciljem, da iz nepomembnega plemena nastane globalna velesila. Igralec mora usposobiti vojsko, razvijati civilizacije na ogromnem zemljevidu sveta, bojevati bitke, ki potekajo v realnem času,  in osvajati sosednja kraljestva oziroma z njimi sklepati zavezništva. Cilj je postati najmogočnejši poveljnik med vsemi igralci.

  Igra je že na voljo za prenos iz tržnice AppGallery in prav tako boste vsi, ki jo boste prenesli do 31. decembra, prejeli darilni paket virtualnih dobrot za lažje igranje. V njem lahko dobite 200 draguljev, trije dodatki za 3-urno hitro igranje, osem 60-minutnih pohitritev in petkrat po 50.000 izkušenjskih točk za vašega poveljnika.

  AFK Arena – prepustite se svetu lepote, fantazije in pustolovščin

  Vznemirljiva igra fantazijskih vlog z edinstvenim umetniškim slogom igralcu omogoči, da se prepusti svetu lepote, fantazij in pustolovščin. Kot pustolovci se skozi celo igro trudimo prevzeti vlogo junakov petih različnih razredov in sedmih frakcij, da bi sestavili močno in prilagodljivo ekipo za boj s sovražniki.

  V igri odklepate dodatne načine igranja, ko dosežete določene ravni, na koncu pa pridete v kraljev stolp, kjer se borite z drugimi za nagrade, ki so ključne za napredovanje. Edinstveni sistem samodejnega kmetovanja pa priskrbi zaslužek, ko ne igrate, zato ni treba skrbeti za to plat igre. Pred kratkim so razvijalci v igro dodali tudi način igranja Abyssal Expedition, v katerem se lahko združite z drugimi igralci in borite proti drugim skupinam za relikvije in druge bonuse.

  Igra je že na voljo za prenos iz tržnice AppGallery, vsi, ki jo boste prenesli do 31. decembra, pa boste prejeli darilni paket, v katerem se lahko skriva 100.000 enot zlata, s katerim lahko nadgradite junake ter njihova orožja, in 5 urokov za priklic novih junakov v plemeniti taverni (The Noble Tavern).

  AppGallery – ena izmed treh najboljših trgovin z aplikacijami

  Aplikacije razvite v sodelovanju s Huaweiem so skupaj z drugimi kakovostnimi globalnimi in lokalnimi dostopne v odprti in varni trgovini AppGallery. Gre za tretjo največjo tovrstno storitev na svetu, ki je na voljo v več kot 170 državah in povezuje več kot 650 milijonov uporabnikov z dostopom do pametnega in inovativnega ekosistema podjetja Huawei.

  Trgovina AppGallery zagotavlja zasebnost in varnost uporabnikom, nudi pa tudi edinstveno uporabniško izkušnjo in boljše načine odkrivanja novih zanimivih aplikacij. Te so združene v 18 kategorijah, vključno z novicami, družbenimi omrežji, zabavo in podobno.

  Obiščite AppGallery in raziščite njeno bogato ponudbo aplikacij. Več informacij pa najdete tudi na povezavi https://consumer.huawei.com/si/mobileservices/appgallery/.

  Opomba: Uporabnik lahko dobi le en darilni paket, njihovo število pa je omejeno na 100 tisoč za vsako od treh iger. Na voljo so do 31. decembra 2020 oziroma do porabe omenjenega števila.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje