Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V nas so vsi ključi do vsega.

  Ključ do sreče je najmanjši in komur se mudi, ga spregleda.

   

  Oven
  21. 3. – 20.04.
  Polna Luna vam bo podarila krila in tako boste rešili nekaj iz preteklosti. Na drugi strani vam bodo izkušnje v pomoč in podporo. Naklonjen vam bo Uran, ki je planet izumov in tako najdete v sebi moč za napredek. Od srede dalje vas čaka preizkušnja v ljubezni, štejejo modre besede.

  Bik
  21. 4. – 20. 5.
  Notranji mir pridobite skozi raziskovanje lastne osebnosti. Retrogradna Venera vam bo pomagala razumeti nekaj, kar je vezano na preteklost in tako najdete moč za novosti. Popaziti morate na svoje misli in uvideti, da so lahko vitalni del usode. Preobrati na delovnem mestu bodo po četrtku.

  Dvojčka
  21. 5. – 20.6.
  Partnerjevi namigi vam bodo predstavljali izziv in to bo priložnost za napredek. Prilagodljivost boste dobro uporabili v sredo in četrtek. Naklonjenost Merkurja in Jupitra lahko sprejmete na osebni in duhovni ravni. Pravzaprav je čas, da stopite v osredje in se dokažete.

  Rak
  21. 6. – 22. 7.
  Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Modro bo, da si boste vzeli nekaj časa za razmislek, kaj vas veseli in kovali načrte za naprej. Naklonjenost Venere uporabite za pridobite znanje o umetnosti in lepoti. Razvajanje v dvoje se priporoča v petek, kajti tako obnovite izgubljeno energijo.

  Lev
  23. 7. – 22. 8.
  Obdani boste z glamurjem, lepoto in romantičnimi odnosi. Tako boste občutili veselje in radost. Doživeli boste preizkušnjo v odnosih, ki bo vezana na sredo ali četrtek. Poglobiti se morate vase in pridobiti odgovore. Naklonjenost Merkurja vam bo podarila moč pravilnih besed.

  Devica
  23. 8. – 22. 9.
  Delili boste uporabne nasvete, ki pa bodo v prvi vrsti namenjeni vam osebno. Rdeča nit tedna bo pogovor, naklonjen vam bo Merkur in Jupiter – zavihajte rokave in se osvobodite bremen. Alternativna oblika sprostitve bo v tem, da si pišete občutke. Ljubezen: romantično napredovanje.

  Tehtnica
  23. 9. – 23.10.
  Naklonjena vam bo Venera in Jupiter in tako se bodo zadeve v celoti odvijale po pričakovani poti. Iz preteklosti bo potrebno izluščiti zrno modrosti in najti energijo za naprej. Sprostila vas bo glasba in ples. Skozi omenjeno lahko izrazite sebe in stopite korak naprej do lastne popolnosti.

  Škorpijon
  24.10. – 22.11.
  Intuicija je tisti duhovni dar, ki vam je bil podarjen ob zibelki. V tem tednu vam bo prišel prav tako na zasebni, kot poslovni ravni. Naklonjen vam bo vaš vladar Mars in zdi se, da boste sijali od energije. Pred tem se morate postaviti zase in slediti svojim željam. Lepa beseda lepo mesto najde.

  Strelec
  23.11. – 21.12.
  Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri in tako boste opravičeno ponosni nase. določiti si boste morali osebne meje in se jih držati. Naklonjen vam bo planet komunikacije Merkur, kateri vam podari prave odločitve, dobro izražanje in morebitno prilagodljivost. Sledite glasu srca!

  Kozorog
  22.12. – 20. 1.
  Simbol tedna bo srce, ki v sebi skriva neko popolnost in moč odpuščanja. Tako boste stopili nekaj korakov naprej in našli priložnost višjih razsežnosti. Napredek tedna bo v raziskovanju neznanih znanj in odkrivanju tistega, kar vam je neznanka. Od srede dalje bodite previdni v pogledu poslovnih odločitev.

  Vodnar
  21. 1 – 18. 2.
  Misel iz Malega princa pravi: »bistvo je očem nevidno, kdor hoče videti mora gledati s srcem«. Ravno to vam bo vodilo, da boste znali pomagati drugim ljudem. Prijetnosti vas bodo spremljale v ljubezni in tako najdete moč za osebni napredek. Srečen dan: sobota.

  Ribi
  19. 2 – 20. 3.
  Spremljala vas bo tiha sreča in tako se boste počutili izpolnjeni. Toda dinamika odločitev vas čaka že od torka dalje. Pri izgradnji notranje trdnosti vam bo v celoti naklonjen Saturn, poglobiti pa se morate v naravne zakonitosti. Čas boste morali razporediti na delo in uživanje. Ljubezen: romantično napredovanje.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje