Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Dolgo sem čakala, da spišem to kolumno, saj sem vsakič, ko sem začela pisati, občutila jezo do vsega sveta, do vseh ljudi in besed, ki so me pripeljale do tega trenutka. No, danes so stvari drugačne.

  Torej: Kdaj boste doživeli spremembo?

  Preprosto: Takrat, ko boste nehali misliti, čutiti in delati tako, kot delate zdaj – nezadovoljni, žalostni in nesrečni.

  Velikokrat spremljam izjave in sporočila, ki jih prejmem in večina se sprašuje stvari kot kdaj bom končno vesela ali kako naj nekaj spremenim? Predstavljajte si, da vsak dan na prvo mesto postavite besedico NE (ne bom, ne zmorem, ne znam, ne ljubi me,…). Kaj se vam dogaja in kako živite?

  Prva sprememba se začne takrat, ko se odločite in to besedico “ne” izpustite ter jo nadomestite z “ja”, “seveda” ali “odlično”. In to je ta korak, ki ga je potrebno narediti – je prvi in načeloma najtežji. Vendarle na tem mestu vedno trdim in bom vedno trdila: “Če vam je nekaj težko oziroma nekaj tretirate kot težko, takrat si tega ne želite dovolj. Srčne želje niso težke. Srčne želje so želje srca in preprosto samo so. So preproste, ko si to dovolite.”

  Sprememba nastopi na pravem mestu, ob pravem času in s pravimi ljudmi. Sprememba pomeni to, da začnemo misliti, čutiti in delati točno tisto kar smo. To, da se osredotočimo nase in pozabimo na besede okolice. To kar nosimo v sebi in to, za kar ste bili poslani na ta planet, je samo vaše in je unikatno. In to pomeni živeti življenjsko poslanstvo. To je poslanstvo vaše duše.

  Ste zaradi tega sebični? Verjetno za marsikoga boste. A konec koncev sem z veseljem sebična, če to pomeni, da sem srečna, zdrava, ljubljena in izpopolnjena.

  Namaste.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje