Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  logo_flexshopČe bi vprašali veliko število žensk, kateri del telesa bi najraje izboljšale, bi večina odgovorila: zadnjico. Kljub željam pa marsikateri ženski v fitnesu ne uspe pridobiti željene oblike. Po mojem mnenju tiči razlog za neuspeh v napačnih vajah, neznanju in napačnem pristopu.

  Če si želiš čvrsto zadnjico, ti predlagamo 5 nasvetov:

  1.nasvet:  Prevzami kontrolo nad svojim prehranjevanjem. 

  Na začetku bo potrebno poskrbeti za pravilno prehrano. Zaužiti moraš ravno prav kalorij iz kvalitetnih ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Le tako si boš omogočila rast mišic, ki bodo oblikovale tvojo zadnjico.
  Obišči stran: www.flexshop.com in začni kontrolirati svoj dnevni vnos kalorij z raznoliko ponudbo zdrave ter športne prehrane!

  2. nasvet: Zaužij dovolj beljakovin (okoli 2g na kg telesne teže).

  Veliko žensk se izogiba visoko beljakovinski prehrani, ker se bojijo, da bi pridobile kilograme. To bi se lahko zgodilo le v primeru, da bi se poleg vnosa beljakovin povečal tudi vnos ogljikovih hidratov. Na ta način bi prekoračili priporočen dnevni vnos kalorij in teža bi se posledično lahko povečevala. Rešitev: Povečaj vnos beljakovin in zmanjšaj vnos ogljikovih hidratov. Obišči stran: www.flexshop.com in izberi si beljakovine ter beljakovinske izdelke, ki ti najbolj ustrezajo!

  3. nasvet: Osredotoči se na pravilne vaje za zadnjico.

  Veliko žensk, to velja tudi za kar nekaj moških, preživi veliko časa na napravah, katere pa niso najbolj optimalne za gradnjo mišične mase.
  Ljudje smo narejeni za kompleksne gibe, medtem ko naprave izolirajo mišico in njihova pretirana uporaba lahko vodi do poškodb in slabšega napredka.

  Po mojem mnenju bi moral trening plan punc, ki se želijo fokusirati na zadnjico, temeljiti na počepu (squat) in mrtvem dvigu (deadlift). Prav tako bi priporočal naslednje vaje: dvig bokov (glute bridge ali hip thrust), izpadni koraki (lunge), obratna hiperekstenzija (reverse hyperextension) in vaje na GHR napravi (glute-ham raise machine).

  4. nasvet: Stopnjuj intenzivnost svoje vadbe in dodajaj obremenitve.

  Preveč žensk si izbere neko težo, npr. počep z obremenitvijo 10kg, in potem celo leto, pogosteje še dlje, dela ponovitve samo s to težo. Če hočemo pridobiti mišično maso in tako oblikovati telo, v tem primeru zadnjico, moramo postopoma povečevati delovna bremena, saj bomo s tem spodbudili adaptacijo telesa na težje delo in telo bo na to odgovorilo s povečanjem mišic.

  5. nasvet: Ostani motivirana!

  Čvrsta zadnjica zahteva trdo delo in dolgoročno motivacijo. Zastavi si cilj in se zaveži, da ga boš tudi uresničila. V strahu pred poletjem se veliko punc zažene v telovadbo. A pravi rezultati so mogoči le z redno in dolgoročno telovadbo. Če si resnično želiš imeti čvrsto zadnjico boš morala telovaditi dlje časa…

  Če se boste držali zgoraj naštetih nasvetov, boste kmalu opazili dobre rezultate. Prav gotovo pa boste hitro pritegnili marsikateri pogled nasprotnega spola. Priporočamo uporabo izdelka Bodyraise CutGenic za ženske (90 kapsul) saj je najhitrejši in najučinkovitejši način, da izoblikujete takšno telo, kot ste si ga vselej želele.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje