Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  26Če iščete vrhunsko pametno uro s poudarjenimi zmogljivostmi, potem prenehajte z iskanjem. Pametna ura Huawei Watch Ultimate je izdelana iz na poškodbe odpornih inovativnih trpežnih materialov, ki izboljšujejo njeno obliko in funkcionalnost. S tem nudi uravnoteženo kombinacijo videza klasičnih prestižnih ur in pametnih funkcij ter je kot nalašč za vsako priložnost – od formalnih dogodkov do prostočasnih podvigov v naravi.

  Nova Huaweieva pametna ura je na voljo v dveh različicah, zaradi česar je kot nalašč za vse, ki želite izraziti svojo osebnost, hobije ali premakniti meje mogočega.

  Huawei Watch Ultimate Voyage Blue uteleša moč divjih oceanov. S temno modro nano-tehnološko keramično luneto z belimi gravurami je popolna spremljevalka potapljačev, saj jim pomaga natančno razumeti časovnico postopnega dviga na gladino.

  Huawei Watch Ultimate Expedition Black pa je oblikovana za pogumne duše, ki ljubijo naravo in raje, kot da bi se zadrževali doma, vsak trenutek prostega časa izkoristijo za potepanje po divjini. Lahkotno črno ohišje ravno tako krasi luneta iz nano-tehnološke keramike, na kateri je tahimeter – orodje za merjenje hitrosti na podlagi časa in znane razdalje.

  Različico Expedition Black je navdihnila brezčasno obliko kompasa, medtem ko je oblika številčnice ure Voyage Blue zasnovana na elegantnih strukturah sodobne jadrnice.

  Izredna pametna ura bo všeč vsem, ki cenite mojstrsko izdelavo, brezčasen dizajn in vrhunske tehnologije. Ohišje je iz kovinske zlitine na snovi cirkonija, trpežne in proti koroziji odporne lahke zlitine, ki je 4,5-krat močnejša od nerjavečega jekla in titana.

  Material z vrhunskim kovinskim sijajem, ki ga najdemo še v napravah letalske in vesoljske industrije ter prestižnih ročnih urah, kot so na primer ure Panerai, je tako prvič uporabljen za ohišje kakšne pametne ure. Zato je pametna ura Huawei Watch Ultimate popolna za razkošne večerje, običajen delovni dan ali raziskovanje divjine. Poleg tega je postopek barvanja naraven in odporen proti obrabi, kar zagotavlja izjemno gladko in sijočo površino.

  Pametna ura Huawei Watch Ultimate je opremljena z izredno svetlim 1,5-palčnim zaslonom LTPO AMOLED zaščitenim s trpežnim safirnim steklom. Pašček različice Huawei Watch Ultimate Voyage Blue je iz trdne, a lahke titanove zlitine, ki je dvakrat bolj vzdržljiva kot nerjaveče jeklo. Obe različici se obenem ponašata z edinstvenim paščkom iz hidrogenirane nitrilne gume (HNBR), ki se pogosto uporablja pri tradicionalnih luksuznih urah.

  Uspešnost pametnih ur se pogosto povezuje s priročnostjo in preprostostjo uporabe. Poleg tega, da je Huawei Watch Ultimate oblikovno enaka tradicionalnim uram, se ponašata še s tremi gumbi iz titana letalske kakovosti: 3D vrtljivo krono, funkcijskim gumbom in gumbom za pomoč. Za novo pametno uro sta na voljo dve ekskluzivni digitalni številčnici, ki nadgrajujeta bogato ponudbo številčnic, med katerimi lahko izbirate. Z njimi boste uro zlahka prilagodili razpoloženju, dogodku, na katerega se odpravljate, modnemu slogu, ali potrebam.

  Če menite, da ste pogumni pustolovec, potem boste cenili dostop do ključnih informacij, kadarkoli in kjerkoli. Pri tem je še posebej razveseljujoče, da je lahko svetli zaslon LTPO AMOLED s čudovitimi barvami ves čas prižgan, pa da to ne vpliva veliko na življenjsko dobo baterije. Pametna ura Huawei Watch Ultimate deluje v okolju obeh mobilnih operacijskih sistemov, a se še posebej odlično obnese povezana s pametnimi telefoni Huawei, kot so vodilni Huawei Mate 50 Pro ter modela srednjega razreda Huawei nova 10 in nova 10 SE. Za povezavo ure in pametnega telefona sicer skrbi aplikacija Zdravje (Huawei Health), ki je pomemben del ekosistema Huawei HMS, na voljo pa imate tudi prenos podatkov v priljubljeno storitev Strava.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje